Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meltem hnıma giden var mı peki nasıl bir dr acaba,bir de aradım hastaneyi fiyat bilgisi vermediler muayne ücretleri nedir acaba ssk lıya..?
teşekkürler..kadın doğum da aynı fiyat mıdır acaba..?
o hastanenin iki doktorununda iyi olduğunu duydum ama erkek doktorunu daha çok övüyorlardı. Ancak ben erkek yerine bayan doktorda rahat ediceğime inanarak meltem hanımda karar kıldım.Şu anda ona gidyorum ve memnunum.Her gitmemizde içeriye babayıda alalım der.Cep telefonunuda verir bi sorun olduğunda arayabilelim diye.Tek kusuru bana göre randevulu gitmeme rağmen 1 saat bekliyor olmam.
Fiyat konusuna gelincede bi ara kampanyaları vardı 17 tl. idi şu anda 37 tl.
o hastanenin iki doktorununda iyi olduğunu duydum ama erkek doktorunu daha çok övüyorlardı. Ancak ben erkek yerine bayan doktorda rahat ediceğime inanarak meltem hanımda karar kıldım.Şu anda ona gidyorum ve memnunum.Her gitmemizde içeriye babayıda alalım der.Cep telefonunuda verir bi sorun olduğunda arayabilelim diye.Tek kusuru bana göre randevulu gitmeme rağmen 1 saat bekliyor olmam.
Fiyat konusuna gelincede bi ara kampanyaları vardı 17 tl. idi şu anda 37 tl.
Bende Meltem Hanıma gidiyorum. Bana sorarsan son derece ilgili tatilde olasına rağmen cep tel aradığımda yardımcı oldu,ertesi gün kendisi arayıp nasıl olduğumu sordu ben çok memnunum.