Cok dr degistirdim uzak cevremizden cok methettikleri icin referansla ozel muayenehaneye sait beye gidiyirum.hamilelik badindan beri mide yanmasi,kanli istifra vardi.3 aylik gebeyken ilk oldu cok fazlaydi istanbul icinde degildim gittigim bulabildigim ilcenin tek hastanesi acil bolumu hic ilgilenmedi bile..gaviskonla kendi kendime sonrasunda dr a da sorarak 31+3 e geldim.gittigim hicbur dr sait bey dahil bu konunu. Uzerinde durmadi.endoskopi lazim diyerek dogumdan sonraya attilar asagi yukari tum gittigim dr lar beni..simdide son muayenemde erken digum olsbilecegini karnimfaki kasilmalardan dolayi ciger gelistirici igne olmami soyledi..hizmet hastanesinde doguma giriyor sait bey bu arada...bende bugun 12saat arayla iki kez bu igneyi yaptrmk icin gittim bu hastaneye ama bastan savma insanlar var soruya yanit verecek duzeyde kimse yok.fiyat alma ve dogum bolumunde eli kolu sallanan giriyor..oradaki masadaki gorevliler dogum cantasinda. Ne getirmeliyim dye sordugumda ,dunyada ilkkkez bu soruyu ben sormusum gibi bakip cvp veremediler.fiyat alma bolumune gittim bayana kuvoz bu fyti. Icindemi diyorum cevap veremiyor.fiyatin icine dahil olanlarin bir listesini elime tutusturuyor.orda zaten lohusa serbeti kapi susu vs gibi elzem olmayan seyler yaxiyordu.acilde igne vuruldum iki kez acaip bir yer yerimden hala kalkamiyorum.,kisacasi guven vermefi bana burasi..sayet yakin donemde giden varsa bilgilenmek isterim