Hızlıca iyileştiren bir formül bilen var mı?

Benbenmesela

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
1.524
1.501
:hasta:Herkese iyi akşamlar bana geçmiş olsun. Salgın mıdır, üşütme midir nedir şifayı kaptım arkadaşlar.

Derdime bir çözüm lütfen. Geçtiğimiz yıl itibariyle ağır bir tedavi gördüğüm için doktorum grip vs olursan hemen ilaca yönelme vucuduna cok yüklendik, önce çayla çorbayla iyileşmeye çalış demişti. Sıkıntı mandalina portakal fln bana yasak...

Boğazımda bir toz bulutu yutkunamıyorum gözlerimi zor açıyorum, ateş vs yok. Yakında bir davet vereceğiz acil iyileşmem gerek çok koşturuyorum bu sıra.

Bildiğiniz enerji veren hızlıca beni iyileştirecek bir anneanne babanne ilacı var mıdır?

Adacayi papatya icebiliyor musun tavuk corbasi? Ihlamur? Bazi kari koca ilaclari da dokunabilir bence kafaniza gore her otu copu icmeyin.

Tedavi eden bir yol yok bildiğim, kendi kendine geçmesini beklemek gerekiyor. Sadece semptomlari en aza indirebilirsiniz. Tavuk suyuna çorba bol limonlu iyi geliyor. Bol su içip ter ve idrar olarak mümkün olduğunca hızlı bir şekilde vücuttan atmak lazım.

ihlamur zencefil tozu limon nane papatya hatmi cicegi tarcin elma bunlari kaynat bal koy icine :KK66: gecmis olsun

:hasta:Herkese iyi akşamlar bana geçmiş olsun. Salgın mıdır, üşütme midir nedir şifayı kaptım arkadaşlar.

Derdime bir çözüm lütfen. Geçtiğimiz yıl itibariyle ağır bir tedavi gördüğüm için doktorum grip vs olursan hemen ilaca yönelme vucuduna cok yüklendik, önce çayla çorbayla iyileşmeye çalış demişti. Sıkıntı mandalina portakal fln bana yasak...

Boğazımda bir toz bulutu yutkunamıyorum gözlerimi zor açıyorum, ateş vs yok. Yakında bir davet vereceğiz acil iyileşmem gerek çok koşturuyorum bu sıra.

Bildiğiniz enerji veren hızlıca beni iyileştirecek bir anneanne babanne ilacı var mıdır?
Iyi aksamlar gunluk sakiz bogaz agrisina cok iyi geliyormus diye duydum.cigneyip aci suyunu yutmaniz gerekiyo.gecmis. olsun

yutkunamıyorsunuz diye sakın su içmeyi ihmal etmeyin. bol bol su için. bolca bal yiyin. ben bal yiyince psikolojik olarak iyi hissediyorum kendimi :)
karbonatlı suyla gargara yapmak da boğaz ağrısına iyi gelir

Adacayi papatya icebiliyor musun tavuk corbasi? Ihlamur? Bazi kari koca ilaclari da dokunabilir bence kafaniza gore her otu copu icmeyin.
Yok yok kafama göre karıştırmayacağım. Bana biraz enerji verecek bir şeye ihtiyacım var hepsi bu. Teşekkür ederim...

Tedavi eden bir yol yok bildiğim, kendi kendine geçmesini beklemek gerekiyor. Sadece semptomlari en aza indirebilirsiniz. Tavuk suyuna çorba bol limonlu iyi geliyor. Bol su içip ter ve idrar olarak mümkün olduğunca hızlı bir şekilde vücuttan atmak lazım.
Çok teşekkür ederim:) tavuk suyu içeyim karabiberle çok mantıklı... insanın hastayken aklına gelmiyo

ihlamur zencefil tozu limon nane papatya hatmi cicegi tarcin elma bunlari kaynat bal koy icine :KK66: gecmis olsun

Barış mançonun tarifi gibi olmuş.. ha ha ha hapşuu :))))) teşekkür ederim bulabildiklerimi bi kaç gün içeyim...

yutkunamıyorsunuz diye sakın su içmeyi ihmal etmeyin. bol bol su için. bolca bal yiyin. ben bal yiyince psikolojik olarak iyi hissediyorum kendimi :)
karbonatlı suyla gargara yapmak da boğaz ağrısına iyi gelir
Ayyynen içemiyorum sanki bademciklerim orayı kapatmış. Heme karbonatlı suyu deneyeyim çok sağolun

bitki çayı tavsiye etmek çok uygun gelmiyor her bünyeye aynı etkiyi vermiyor ki karaciğeri tıpkı ilaçlar gibi zayıflatıyor.
karbonat sirke vücudundaki mikropları kırar. gargara yapabilirsin ayrı ayrı.
taze yeşil biber kivi falan yiyebilirseniz.. (c vitamini onlarda da çok fazla )

bitki çayı tavsiye etmek çok uygun gelmiyor her bünyeye aynı etkiyi vermiyor ki karaciğeri tıpkı ilaçlar gibi zayıflatıyor.
karbonat sirke vücudundaki mikropları kırar. gargara yapabilirsin ayrı ayrı.
taze yeşil biber kivi falan yiyebilirseniz.. (c vitamini onlarda da çok fazla )
evet bu sebeple bitki çayı içemiyorum karıştırıp. Tek tek ıhlamur yasemin vs oluyor da karman çorman olmayabilir... sirke karbonat çok mantıklıymış diğer arkadaşlardan da diyen oldu teşekkürler

evet bu sebeple bitki çayı içemiyorum karıştırıp. Tek tek ıhlamur yasemin vs oluyor da karman çorman olmayabilir... sirke karbonat çok mantıklıymış diğer arkadaşlardan da diyen oldu teşekkürler

varsa sarı kantoron içebilirsinix öyleyse. karaciğeri güçlendirip aynı zamanda vücuda direnç veriyor.

gecmis olsun.
benim ogluma hicbir ilac,cay vs. tesir etmemisti gecen kis,cok hastaydi o zaman tavsiye uzerine sogan suyunu denedim ve gercekten geciverdi hastaligi.
1-2 sogani bir kavanoza yemeklik gibi dograyin,icine en az 4 kasik zeytinyagi ekleyin ve 2 kasikta seker - sekeri de zeytinyagini da istege gore arttirabilirsiniz-
kavanozun kapagini kapatip calkalayin ve en az 2 saat oda sicakliginda bekletin bu karisimi.
sogan suyunu saliyor,zeytinyagi ve sekerle karisinca icilebilir bi hal aliyor..
ben gunde 3-4 kasik verdim ogluma,sizde isteginize gore icin.
balgam bogaz agrisi,tikanik burun ne var ne yok aciyor,gercekten icinizi disinizi temizler.

X