Hızlı ve Öfkeli Öldü!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898

Beyazperdenin başarılı yapımlarından Hızlı ve Öfkeli (The Fast and the Furious) filminin oyuncusu ABD 'li aktör Paul Walker (40), Los Angeles'ta meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Bir arkadaşıyla bağış gecesine katılmak üzere yola çıkan Paul Walker, arkadaşının kullandığı aracın kaza yapması sonucu öldü. Kazada ünlü oyuncunun henüz ismi açıklanmayan arkadaşı da hayatını kaybetti.

15 yaşında bir kızı olan yıldız oyuncunun, son olarak 6'ncısı çekilen Hızlı ve Öfkeli filminin 7'ncisi için yapımcı firma ile çalışmakta olduğu bildirildi. radikal

Son düzenleme:
off. araba feci olmuş.
yazık. genç gerçekten.
toprağı bol olsun.

Yazık olmuş araba diye bir şey kalmamış ortada
Nasıl o hale gelir ki bi araç ?
Filmin devamı da çekiliyordu.
Toprağı bol olsun.

Üstelik bir yardım kampanyası için giderken olmuş bu kaza.Araba çok kötü bir durumdaydı.Hoşçakal sende gittin2013çok fazla can aldı sanki

Eşim söyledi bugün, paparaziler hemen gidip fotoğrafını çekmişler aktörün yüzü ikiye ayrılmış
Hızlı ve Genç bir ölüm olmuş(((
O halde fotoğrafını çekenlere de ayıp doğrusu, adamcağız ölmüş, onlar fotoğrafını çekme derdinde, hiç anlamayacağım şu magazin işlerini

Yazıklar olsun... Arabası alev alıp patlamış, kül olmuştur içinde, neyin fotosunu çekecekler ki...

Yardım kampanyasından ayrılmadan önce fotoğrafını gördüm içim tuhaf oldu...

Yazıklar olsun... Arabası alev alıp patlamış, kül olmuştur içinde, neyin fotosunu çekecekler ki...

Yardım kampanyasından ayrılmadan önce fotoğrafını gördüm içim tuhaf oldu...

Valla sosyal medyada paylaşılmış Depresif, kaza nasıl olmuş, ne olmuş diye bakarken eşim gördü, bana da gösterdi
Leydi Diana geliyor aklıma, bir kare fotoğraf çekmek için ölümüne kovalamışlardı
Ölümün fotoğrafı olmamalı

Bu haber bizim tvlerde "hızlı ve ölü" şeklinde geçildi..
Bir insan gencecik yaşta hayatını kaybediyor, biz espiri yapıyoruz..

Büyücez inşallah..Bir gün büyücez..

Allah rahmet eylesin...

O fotoğrafın 2011 yılında Afrika'da misyonerlik yapan bir adama ait olduğu ortaya çıktı. Kaldı ki adam ölmemiş ve tedavi olmuş halinin fotoğrafı da medyada yayıldı. Daha da vahimi küle dönmüş araçtan yüzü yarık bir adamın çıkarılması imkansız.

Çok daha tuhafı da kazadan bir gün önce "Paul walker öldü" haberi sanal medyada yayılmış ki bu türkiye'de de benzerlerinin yaşandığı sahte bir haber imiş. Bu haberden bir gün sonra bu kaza gerçekleşiyor ve Paul Walker gerçekten ölüyor. Öte yandan fotoğraftaki misyonerin tedavi edilmiş fotoğrafı yayınlanınca bu ölümün de sahte olduğuna dair söylentiler yayıldı. İddiaya göre bir gün öncesinden yayılan ölüm haberi ve akabinde gerçekleşen kaza son filmi için reklam imiş. Cesedine dair hiçbir iz ve fotoğraf da yayınlanmayınca bu duruma daha çok inanır olmuş insanlar.

Varılan sonuç şu ki; ünlü isen ölemiyorsun. Ölmek bile azap. Yurdumun insanı da Münir Özkul'u defalarca öldürüp diriltti. insanlar çok acayip.

sonuç öldü mü ölmedi mi :44:ellerim açık kaldı (((

Azrailin çok gücüne gidecek:18:

face adresi bi kaç günde 4 milyon kişi arttı
imdb de öldü olarak geçmiş
Paul Walker - IMDb

ama umarım ölmemiştir, yakında bi cenaze töreni falan yapılır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…