Saç Şekillendiriciler Hızlı kurutan saç kurutma makinesi????

zeytinagaci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
15.807
18.335
Merhabalar,
Saçlarım çok çok ince, düz, seyrek ve omuzlarımdan 1 karış kadar uzun.
Çabuk kurutan ama saçımı yıpratmayacak bir saç kurutma makinesi arıyorum..

Sizce şunlar nasıldır?

$SG_2409358.jpg

Bu BabyLiss 155 tl
2200 watt
iyon-seramik özellikli

$sgremac5011.jpg

Remington 100 tl
2200 watt
iyon-seramik-inci katkılı

Düzleştiricim BabyLiss
Maşam Remington

İkisinden de memnunum ve kararsızım şu an... :44:

Merhabalar,
Saçlarım çok çok ince, düz, seyrek ve omuzlarımdan 1 karış kadar uzun.
Çabuk kurutan ama saçımı yıpratmayacak bir saç kurutma makinesi arıyorum..

Sizce şunlar nasıldır?

Eki Görüntüle 977421

Bu BabyLiss 155 tl
2200 watt
iyon-seramik özellikli

Eki Görüntüle 977422

Remington 100 tl
2200 watt
iyon-seramik-inci katkılı

Düzleştiricim BabyLiss
Maşam Remington

İkisinden de memnunum ve kararsızım şu an... :44:

Ne kadar iyi olursa olsun tüm saç kurutma makinaları saça zarar verir. Ben saçlarımı duştan çıkar çıkmaz elimse sıkıp sonrasında havluya sarıyorum ve o şekilde bekletiyorum. Sonrasında saç kurutma makinasını en düşük ısıda ama en yüksek üfleme derecesinde yaklaşık otuz cm uzakta bir yere koyup önünde saçlarımı fırçalayarak kurutuyorum. Açıkcası faydasını da gördüm. Bir de saçların bahsettiğin gibiyse maşa ya da düzleştirici kullanmamalısın...

Ne kadar iyi olursa olsun tüm saç kurutma makinaları saça zarar verir. Ben saçlarımı duştan çıkar çıkmaz elimse sıkıp sonrasında havluya sarıyorum ve o şekilde bekletiyorum. Sonrasında saç kurutma makinasını en düşük ısıda ama en yüksek üfleme derecesinde yaklaşık otuz cm uzakta bir yere koyup önünde saçlarımı fırçalayarak kurutuyorum. Açıkcası faydasını da gördüm. Bir de saçların bahsettiğin gibiyse maşa ya da düzleştirici kullanmamalısın...

düzleştirici ya da maşayı 2-3 ayda 1 kere ya kullanırım ya kullanmam. maşayı 2 sene önce aldım daha 10 kere kullanmamışımdır :KK1:
fön de çektirmem.

tek derdim saçım hızlıca kurusun.
eğer kendi kendilerine kurumaya bırakırsam sinüzit oluyorum ve saçlarım kendi kuruduklarında kafama yapışıyorlar. o yüzden saçlarımı alttan kurutuyorum şu anki saç kurutma makinemle çok uzun sürüyor.

fırçalayarak kurutmayı deneyeceğim, teşekkürler :KK34:

Canim oncelikle alcaksan isi kademeli ve guc kademeli olanindan ak iyonlu olsun ayrıca surekli kurutma makinesi onermiyolar kuaförler sacib içindeki nemi aldigi icin kirilmalar yipranmalar daha cok oluyo. Ama iyi bi fon makinesi acil drunlar icin sart. Bide ek bilgi vereyin sacinizi havluda bes dakikadan fazla bekletirseniz yaglanmasi daha cabuk olur. Benim kullandigin fon makinesine gelince remington guzel ama ben migrosta indirimden almistim ve beklediğimden iyi cikti uc kademelo soguk hava uflemeli iyonlu tek sorunu kablosu cok kisa markası raks *rk-099* kuzenim de remington kullaniyo ama benimkini cok begendi kendininkini gucsuz buldu fiyatıda 50 tl civari bisiydi. Ucuz remingtona gore

Canim oncelikle alcaksan isi kademeli ve guc kademeli olanindan ak iyonlu olsun ayrıca surekli kurutma makinesi onermiyolar kuaförler sacib içindeki nemi aldigi icin kirilmalar yipranmalar daha cok oluyo. Ama iyi bi fon makinesi acil drunlar icin sart. Bide ek bilgi vereyin sacinizi havluda bes dakikadan fazla bekletirseniz yaglanmasi daha cabuk olur. Benim kullandigin fon makinesine gelince remington guzel ama ben migrosta indirimden almistim ve beklediğimden iyi cikti uc kademelo soguk hava uflemeli iyonlu tek sorunu kablosu cok kisa markası raks *rk-099* kuzenim de remington kullaniyo ama benimkini cok begendi kendininkini gucsuz buldu fiyatıda 50 tl civari bisiydi. Ucuz remingtona gore

teşekkürler bilgi için :)
bakıcam bu dediğin modele.
haftasonu gittim migros a ama bulamadım

X