hızlı kilo vermek için hangi sporları önerirsini

Munver

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
8
11
39
ben 85 kiloyum evde yapacağım hangi sporlar bana hızlı kilo verdirir.sabah 10 da plates yapıcam sonrasında leslie mi jillian mı karar veremedim.ip atlıcam sopa hareketleri düşünüyorum.2 yada 2,5saat spor yapsam diyetle desteklesem hzlı kilo verir miyim.1 kilo vermek için 7000 kalori yakmak lazımmış 3 günde 7000 kalori yakmak için hangi sporlar iyi olur ve önerdiğiniz bir diyet ve beslenme şekli var mı*bunalımdatım acil kilo vermeme lazım

Su an baslayacagin her spor sana ancak bir ay sonra basari olarak geri doner. Blki vucudun su atmasiyla ilk zaman birkac kg verirsin ama sonra kilo veris hizi yavaslar. Gunde 2saat spor cok bence. Yani bir anda fazla gelir. Gunde bir saat spor yapip gunun geri kalanini hareket halinde gecirmelisin. Merdiven inip cikma, yakin yerlerdeki islerini yuruyerek halletme, ev islerini yapmak gibi. Pilates su an sana bir sey kazandirmaz oncelikle kardio ile kilo vermelisin. Boyun kac bilmiyorum ama asiri kiloda jilliana baslamanin da kalbini yoracagini dusunuyorum. Bence sana en uygun leslie ve disarda yuruyus.

Yani biraz mantikli dusununce sen bu kilolari uc gunde alnadin uc gunde de veremezsin bu uzun soluklu bir yaris. Omur boyu saglikli beslenme ve spir mantigi benimsenmedikce verilse bile geri aliniyor. Biz turk kadinlari maalesef yumurta bi tarafa dayaninca ah dugun var nisan var vereyim cabuk da sonra bosver mantiginda oluyoruz.

Teşekkür ederim haklısın biraz sabırlı davranmak lazım

Ben şuan evde spor yapıyorum ama dışarda hergün 1 saat yürüşle yaktığım yağı evde yakamıyorum. Açık hava etkisi çok farklı

Teşekkür ederim haklısın biraz sabırlı davranmak lazım
Umitsizlige de kapilma sakin. Kendisi basarmis biri olarak spor ve dengeli beslenmeyle hersey mumkun diyebilirim.

Güzel bir paylaşım olmuş Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…