• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hızlı kilo alımım vücudumun sağlıksız görüntüsü 😥

yaren060716

ısparta❤
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
364
149
103
kızlar 28 yaşındayım 1.64 boyum var ve 64 kiloyum evleneli 2 seneyi geçti cocugum yok ve yaklasik 6_7kilo aldım sürekli boğazım durmuyor sekerli yaglı hiç fark etmiyor yiyorum bel çevrem acaip yağlandı resmen kocaman bir göbegim var aynada kendime bakmak istemiyorum esim önceden ne kadar güzelsin derdi artık önemsemiyor gibi ilgisi azaldı popo da çatlaklar başlamış bugün farkettim ne yapmam lazım artik gercekten hic bu kaar kilolo olmamistim en fazla 60 oldum ama cok rahatsiz ediyor tavisyesi olan var mi ozellikle evde yapabilecegm egzersz onersi olan var mi dsarisi sogudu yuruyus felan yapamyorum yada nasil beslenmeliyim lutfen yardim aynalara küs kaldim😥😥😥😥

kızlar 28 yaşındayım 1.64 boyum var ve 64 kiloyum evleneli 2 seneyi geçti cocugum yok ve yaklasik 6_7kilo aldım sürekli boğazım durmuyor sekerli yaglı hiç fark etmiyor yiyorum bel çevrem acaip yağlandı resmen kocaman bir göbegim var aynada kendime bakmak istemiyorum esim önceden ne kadar güzelsin derdi artık önemsemiyor gibi ilgisi azaldı popo da çatlaklar başlamış bugün farkettim ne yapmam lazım artik gercekten hic bu kaar kilolo olmamistim en fazla 60 oldum ama cok rahatsiz ediyor tavisyesi olan var mi ozellikle evde yapabilecegm egzersz onersi olan var mi dsarisi sogudu yuruyus felan yapamyorum yada nasil beslenmeliyim lutfen yardim aynalara küs kaldim😥😥😥😥
14 kiloya yakin fazlan var. Mutlaka diyey ve egzersiz yapmalisin. Evde yapilanegzersizlere bak. Jillian michaels mesela. Yeme icmene de dikkat et. Verirsin hemen.

14 kiloya yakin fazlan var. Mutlaka diyey ve egzersiz yapmalisin. Evde yapilanegzersizlere bak. Jillian michaels mesela. Yeme icmene de dikkat et. Verirsin hemen.
kesinlikle yapacagim tesekkur ederim oneriniz icin sagolun😊

Sizinle boyumuz da kilomuz da aynı, ben de bir de insülin var çok zor kilo veriyorum. Evde yapılabilecek en iyi egzersizlerden biri leslie sensone videoları, gayet güzel ter attırıyor ve gerçekten etki ediyor. Bu arada evet zayıf değiliz ama bi 14 kilo fazlalık olduğuna ben inanmıyorum ki ben diyetisyene de gittim 59 ideal sizin için dedi, önemli olan yağ oranı aslında, yağ oranına göre dengeli beslenirseniz ve yağdan verirseniz 60 da olsanız vücudunuz çok daha ince gösterir.

Sizinle boyumuz da kilomuz da aynı, ben de bir de insülin var çok zor kilo veriyorum. Evde yapılabilecek en iyi egzersizlerden biri leslie sensone videoları, gayet güzel ter attırıyor ve gerçekten etki ediyor. Bu arada evet zayıf değiliz ama bi 14 kilo fazlalık olduğuna ben inanmıyorum ki ben diyetisyene de gittim 59 ideal sizin için dedi, önemli olan yağ oranı aslında, yağ oranına göre dengeli beslenirseniz ve yağdan verirseniz 60 da olsanız vücudunuz çok daha ince gösterir.
ya nihayet beni anlayan birisi ckti oncelikle tesekkur ederim insanlar asiri birsekilde manasiz buluyor bu yazdklarimi ama bence herkes icin 1 kg ın bile etkisivucuda fazla belki hissetmezsiniz ancak ruhen bile etki ediyor zamanla 1 kg 5 kg 10 kg derken bie bakmissiniz hangi ara aldm bu kilolari dyorsunuz hepimiz icin gecerli tamam belki gostermiyoruz ama saglik anlaminda her kg bir nebzede olsa yag iceriyor bununda sagligimiza etkisini az cok biliyoruz ben sonradan bilinclendim azcok ve oneri ve tavsiye istedim artik sizin gibi insanlarin bana verdgi katki ve moralle yoluma bakacagim gercekten tesekkir ederim abartan hayatimi karartan bir insan modeli degilim ama bu sorunun git gide artmasindan endiselndgm icin yazmak ostemstm en azndan beni anladniz var olun ❤🙏

burdaki takımlara katılıp spor ve diyetle sağlıklı beslenip zayıflayabilirsin

14 kilo mu? Hayatınızda spor yapmadıysanız belki, ama 1.64 biri olarak 58 ve altı benim için mümkün değil mesela. Bu tamamen kas oranı ile ilgili bir durum..

Bir insanın aynaya baktığında kendini iyi hissetmesi çok önemli. Boyunuz 1.64 ideal kilonuz 54-58 adasinsay ideal olur sizin için. Spor salonuna yazılabilirsiniz imkanınız el veriyorsa. Yeme konusuna gelince, klâsik şeyler aslında. Abur cubur, karbonhidrattan uzak durmak, akşam belli bir saatten sonra yememek, güne güzel sağlıklı bir kahvaltıyla başlamak, başlangıç için iyi olur.

Ben dönem dönem diyet yaptım ama artık oturmuş bir beslenme alışkanlığım olduğu için 1-2 kiloluk oynamalar oluyor sadece. Mesela tatlıyı seviyorum, kendime sağlıklı tatlılar, atıştırmalıklar yapıyorum ve gündüz tüketiyorum çoğunlukla. . Eğer bunları yapmazsam sonuç abartılarak yediğim tatlılar olarak dönüyor bana. Sizde bira kendinizi tanıyarak değiştirin beslenme alışkanlığınızı. Instagram'da da takip edip, fikir alabileceğiniz güzel sayfalar var.

Mevzu kilo olunca %80 ne yediğin önemli, %20 spor. O fazla kiloyu 2 ayda sporsuz da verirsin yani, ama acil şeker ve basit carbi bırakman lazım. Göbek cevresindeki kilo en tehlikesi, çünkü asıl yaglanan içerdeki organlar. Günde 2 ogün yiyin, arada hiçbirşey. Patates, unlu mamül, şeker, pirinç yok. 6 'dan sonra yemek yok. En az 6-7 kg vermezseniz 2 ayda, gelin beni bulun. :D

50 kilo da çok iyi değil ki.Aynı boydayım 50 kilo zayıf duruyor.
55 56 iyi durur,iyi bir pilates de yaparsanız kilonuz ideal,fiziğiniz de sıkı durur.

sağlıklı olmak istiyorsanız öncelikle kafanıza göre spor ve diyet yapmayın. herkesin vücut yapısı, kan değerleri, tansiyonu ve nabzı farklıdır. sizin metabolizmanıza uygun diyetler seçmelisiniz. imkanınız varsa iyi bir diyetisyenden danışmanlık alabilirsiniz.
yoksa da instagram da çok başarılı, güzel tavsiyeler varen, ciddi ve eğitimli diyetisyenleri takip etmenizi öneririm. yazılarından kendi vücut yapınızı anlayabilir, ona göre yol alabilirsiniz.
yine imkanınız varsa en azından devlet hastanesinde bir dahiliyeciden detaylı kan tahlili isteyebilir değerlerinizi öğrenebilirsiniz.
şekeriniz ne durumda ? belki de insülin direnci nedeni ile kilo alıyorsunuz ? eğer sebep insülin direnci ise sadece diyet yetmez, ilaç da almanız gerebilir.
lütfen zayıflamak için önünüze gelen diyetlere yada "aç kalma" mantığına sığınmayın.

Boy 1.65 kilo 59-60 arası gidip geliyor benim. Abur cuburu hayatindan çıkar asitli iceceklerden uzak dur. Evde ki her hangi bir koltuga çık dizlerinin üzerine çök ve kollarını yere doğru uzatarak haliya dokun omuz genisliginde. Daha sonra kollarin ile destek alarak kendini ileriye doğru yani asagiya doğru it ve çek. Bunu hergün azar azar artırarak yap ama. Mesela bugün 10 kez yap ertesi gün 15 derken zamanla artır. Ilk başlarda kollarin agiracak vücut hamlama evresini attikca daha az ağrı hissedeceksin ve daha uzun süreli tekrarlayabileceksin. Ben spor okulunu biraktiktan sonra evde kendi sporumu kendin yapardım. Karin bölgeni iyi çalıştırır aynı zaman da basenler için de fayda sağlar. Birde her sabah ve her gece yatmadan bacaklarini önce isindirmak için uzandigin yerde tek tek havaya dik bir şekilde dizlerin bukulmeden aşağı yukari hareket ettir. (Kaslarda önce isinmazsa sakatlanma olabilir). Daha sonra yine teker teker mide hizasina kadar çek bırak ve bunları da aynı şekilde sayiyla ve günlük sayisini süresini artirarak .

Aynı durumu yaşadım 1.60 boyundayım 60 kiloyu gördüm yazın. Ilk defa o kadar kilo aldım. Bir ay önce diyete basladim. Kuzenim diyetisyen bana bir liste hazırladı. Diyet ve iki güne bir yürüyüşle bir ayda 3 buçuk kilo verdim. Şimdi devam ediyorum hedefim 51 52. Gerçekten isteyince oluyormuş. Siz de hemen başlamalısınız.

Y yaren060716 boyumuz nerdeyse aynı
3 ay önce diyetisyene başladım 59.3 tü kilom aşırı bi kalınlaşma ve yağlanmam vardı çok mutsuzdum gittiğim hastahane diyetisyen+cihaz paketi yapmış 3 aylık o paketten satın aldım ve iyi ki gitmişim diyorum şuan 54 üm diyetisyemim 52 ideal kilon dedi ama ben 50 yi görmek istiyorum inşallah evde kendim çok denedim ama bi yerden sonra ipin ucu kaçıyor en iyisi profesyonel yardım almak

Bende ayni senin gibi olmustum bi anda 57 lerden 65 oldum yeni evlendigim dönem ye ye yağlar hemen yerleşiyor ustune hamile kaldim 90 lari gördüm dogum sonrasi 3 yil icinde 54 kiloya kadar düştüm ama birde bana sor yuruyusler az kalorili yiyecekler kisaca boğazına sahip cikmassan eklene eklene geliyor malesef bayaniz dogum çevresel faktörler ve yer cekimi bizim aleyhimize.

50 kilo da çok iyi değil ki.Aynı boydayım 50 kilo zayıf duruyor.
55 56 iyi durur,iyi bir pilates de yaparsanız kilonuz ideal,fiziğiniz de sıkı durur.
Boyun 10 kilo alti ve 10 kilo ustu sinirdir. Zayif olmak istiyorsa 10 kilo alti hafif toplu istiyorsa ayni kilo balik et istiyorsa 10 kilo ustu olabilir. Kisinin kendi tercihi. Ben zayif olmak istedigi seklinde dusundum ki acikcasi ben zayifligi seviyorum bir de.

14 kilo mu? Hayatınızda spor yapmadıysanız belki, ama 1.64 biri olarak 58 ve altı benim için mümkün değil mesela. Bu tamamen kas oranı ile ilgili bir durum..
Konu sahibi sporcu oldugunu nelirtmemis siradan bir turk kadini olarak degerlendirdim. Keza siz muhtesem kaslarinizla siki gorunuyor olabilirsiniz mutlu da olabilirsiniz ama sizin gibi muhtesem kasli kac insan var?

İstisnalarin cikintilik yapmasi ayri ironi.

Aman dertlenmeyin bu kadar. Hepimiz kilo alıp veriyoruz. Geçen yıllarda ben de aldım 8 kilo falan. Sonra yürüyüş ve Karatay diyeti ile verdim hem de hiç aç kalmadım. Günde soğuk sıcak farketmeden 10.000 adım mutlaka attım. Bazı aylar gram oynamadı yerinden. Ama sonunda gitti. Yani ben 7-8 ayda verdim. Ama çok üZmedim kendimi. Spor falan yapmadım. O konuda çooook üşengecim. Ama nette çeşitli egzersizler var. Tek derdiniz bu olsun. Takılmayın. ❤️

Back