- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.795
Selam hanımlar, bundan bir- iki hafta önce kuaförümün yanlış kaş almasından dolayı kaş mağduruyum bir kaşım bariz şekilde birkaç milim yukarda ve kavisli, diğer kaşım ise daha aşağıda ve düz. Bu benim göz şeklimi de etkiliyor sanki, kavisli olan göz daha büyükmüş gibi duruyor tabi insanlarn hiçbiri anlamıyor ama ben psikolojik olarak öyle sanıyorum yani kapak flan da daha havada sanki o kavisli olan kaşta. Göz şeklini o kdr etkilermi ki herkes kaştan diyor. Düz olan kaşımın altındaki gözüm de daha çekik daha küçükmüş gibi geliyor ama mesela fotoğrafta kapatıyorum kaşları gözler o zaman aynı duruyor tabi. İnanır mısınz göz doktoruna bile gittm sordm acaba gözlerde mi var sorun diye, simetrik dedi doktor . Demek ki sorunum cidden kaşlarda.
Şimdi size sorum benm kaşları hızlı bir şeklde uzatmam gerekiyor ki eşitlensin. Uzayınca Biri düz biri kavisli durmaması için simetrik şeklde aldırmak istiyorum. Çam terebentin vardı evde onu kaşlara sürsem işe yarar mı, ya da kaş için bildiğinz ne var en hızlı ne sürsem uzarlar??
Şimdi size sorum benm kaşları hızlı bir şeklde uzatmam gerekiyor ki eşitlensin. Uzayınca Biri düz biri kavisli durmaması için simetrik şeklde aldırmak istiyorum. Çam terebentin vardı evde onu kaşlara sürsem işe yarar mı, ya da kaş için bildiğinz ne var en hızlı ne sürsem uzarlar??
Son düzenleme: