Hızlı bir şekilde kilo almak istiyoruuum..

Merveqe

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
41
2
18
Kızlar Haziran'da düğünüm var ve ben 53 kilo olmak istiyorum...
Yaşım 21 Ama 46 kiloyum çocuk gibi kürdan gibiyim resmen. bu arada boyum 1,68 Nişanımda abiyem benden ağırdı resmen :) Büyükler hep evlenince doğum şu bu derken zaten kilo alıcaksın dert etme bu kadar diyrlar ama ben Düğünde en azından giydiğim gelinlik yakıssın istiyorum . O yuzden bana acil akıl verin lütfen kızlar 4-5 ay içinde 6-7 kilo hatta 8-9da olur
Nasıl kilo alabiliriiim ?

ben düğünümde nasıl zayıflıycam diye düşünmüştüm, nasıl kilo alcaklarını düşünenler de varmış kilo almakta üstüme yoktur ama özellikle yaptığım bişeyde yok :) bünye meselesi. kuzenim 2 yıl önce diyetisyene gitmişti kilo almak için. boyuda hemen hemen senle aynıydı 50 kiloydu ama erkek. diyetisyene gitti ilk ay 4 kilo almıştı.toplamda 12 kilo aldı en sağlıklısı doktor kontrolü altında kilo almak canım . burda ben başka derim öbürü başka der kafan karışır.

canım bol bol ye tatlılar, abur cubur, meyve sebze vs. ye ilac içmeni fazla tevsiye etmem gece yatmadan önce bir kaseye bebe bisküvisi ve süt koyup yiyebilirsin kilo yapıyor gerçeten, tadı fazla güzel değil içne bal veya pekmez katarak tatlandırabilirsin, ayrıca bir doktora görün tahlil felan yaptır vitamin eksikliğinden olabilir zaten öle bir şey varsa vitamin ilaci felen verir, hiç bir şeyin yoksa diyetisyene gönderir, diyetisyen zaten ilaç vermez, yemek menüsü felan verir canım :)

Son düzenleme:
benimde düğünüme 4 ay var. bende en az 4-5 kilo almak istiyorum. aynıyız seninle malesef
daha önce kilo aldım ama koruyamadım gitti kilocuklarım
iştah açıcı şurup aldım bide bebe bisküvisini uygulıycam kesinlikle işe yarıyor

Ben dizanti hastaligina yakalanmistim 5 yil once 30 kiloya kadar dusmustum 50ydi kilomda gayet iyiydi hastaliktan kurtuluncada alamiyorm vitamin ilaci serum igne bildircin yumurtasi pekmz fln derken aldim kilomu Ama hala zayifim 7 kilo an az almam lazim okadar yiyorm istah acici suruplardanda iciyorm alamiyorm daha fazlasini bu kiloda kaldim 1 yildir tık yok :) doktora gene gidim gorsel olarakta goze batiyo zayflik kimseye batmasada en onemlisi kndi gozume batiyor :) cnku nisanda abiye gerckten benden buyuk ve agirdi:) dugunde oyle olmasn yav bn en iyisi pazrtsi doktra gidim

P.tesi doktalra gdicm Ama o bebe buskivisini kesinlikle denicm tatlim :)

Ayyy az kalmis bebeğim simdiden mutlu mesut olun insallah allah bir yastikta kocatsin AMİN:) bebe buskivsini bnde denicem valla insallah alabilirm kilo:)

Ayyy az kalmis bebeğim simdiden mutlu mesut olun insallah allah bir yastikta kocatsin AMİN:) bebe buskivsini bnde denicem valla insallah alabilirm kilo:)
teşekkür ederim canım sizide Allah bi yastıkta kocatsın bir ömür mutlulukla inşallah
az önce tartıldım 600 gr almışım. 47.2 oldum çok mutlu oldum

hızlı kilo almak içinde mutlaka düzenli beslenmeli insanlar heralde diye düşünüyorum

Ben duzenli beslendigimde kilo veriyorum tam tersii. Gecen yaza kadar fizigim harikaydi balik etliydim ve oyle olmayi cok seviyorum bazilari sevmez belki. Giydiklerim ustume tam otururdu simdi 49 kiloya dustum herkes iyisin diyor ama bana sorarsaniz degilimm bi turlu eski kiloma donemiyorum yazdan beri boyleyim

Bundan yaklaşık 3 sene önce 47-48 kilolarında bir kızdım.
Herkes çok zayıf olduğumu söylüyordu. Bir türlü kilo alamıyordum. Üniversiteye başladığım yıl her gece yurdun kantininde ekmek üstüne tereyağı ve bal sürüp yemeye başladım. Bunu 4 ay falan aralıksız her gece yaptım diyebilirim, çok seviyordum. Bir kaç dilim ekmeğe tereyağ bal sürüp yiyor, üstüne de sigaramı içip yatıyordum. O 4 ayın sonunda 56 kiloya çıktığımı gördüm. Yani 4 ayda tam 8 kilo almışım kızlar. Şu an 54 kiloyum, şimdi de vermeye çalışıyorum 51-52 olsam diye çabalıyorum.
Gece uyumadan önce ekmek üstü bal-tereyağı tavsiye.

diyettisyene git arkadaşım.ben 3ay önce 43 kiloydum şimdi ise 53kgmım tek çare ooo

Merveqe seni cok iyi anlıyorum bekarken bende çok zayiftim.evlendikten sonra kilo aldım. Banada hep evlendikten sonra kilo alırsın diyorlardı. Ve bu cümleden nefret ediyordum çünkü kilo bana evlenmeden öncede lazımdı. Kilo almak için cok seyler yaptım geceleri kalkıp yemek yerdim.eger gece uyanamazsam vicdan azabı cekerdim.hic uzerime uygun birsey bulamazdim.hep Üzgün donerdim magazalardan....ve supurge bebek gibi dolasirdim.45 kioydum evlendigimde ah bir 50 kilo olsam dedigim günler dun gibi aklımda. ...
o nedenle sana yardım etmeyi isterim. Eğer ek gıda takviyelerile kilo almayı düşünürsen yardimci olabilirim.benim zayif oldum donemde boyle bir şansım olmadı maalesf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…