Kızlar Haziran'da düğünüm var ve ben 53 kilo olmak istiyorum...
Yaşım 21 Ama 46 kiloyum çocuk gibi kürdan gibiyim resmen. bu arada boyum 1,68 Nişanımda abiyem benden ağırdı resmen :) Büyükler hep evlenince doğum şu bu derken zaten kilo alıcaksın dert etme bu kadar diyrlar ama ben Düğünde en azından giydiğim gelinlik yakıssın istiyorum . O yuzden bana acil akıl verin lütfen kızlar 4-5 ay içinde 6-7 kilo hatta 8-9da olur
Nasıl kilo alabiliriiim ?
ben düğünümde nasıl zayıflıycam diye düşünmüştüm, nasıl kilo alcaklarını düşünenler de varmışkilo almakta üstüme yoktur ama özellikle yaptığım bişeyde yok :) bünye meselesi. kuzenim 2 yıl önce diyetisyene gitmişti kilo almak için. boyuda hemen hemen senle aynıydı 50 kiloydu ama erkek. diyetisyene gitti ilk ay 4 kilo almıştı.toplamda 12 kilo aldı en sağlıklısı doktor kontrolü altında kilo almak canım . burda ben başka derim öbürü başka der kafan karışır.
canım bol bol ye tatlılar, abur cubur, meyve sebze vs. ye ilac içmeni fazla tevsiye etmem gece yatmadan önce bir kaseye bebe bisküvisi ve süt koyup yiyebilirsin kilo yapıyor gerçeten, tadı fazla güzel değil içne bal veya pekmez katarak tatlandırabilirsin, ayrıca bir doktora görün tahlil felan yaptır vitamin eksikliğinden olabilir zaten öle bir şey varsa vitamin ilaci felen verir, hiç bir şeyin yoksa diyetisyene gönderir, diyetisyen zaten ilaç vermez, yemek menüsü felan verir canım :)
benimde düğünüme 4 ay var. bende en az 4-5 kilo almak istiyorum. aynıyız seninle malesef
daha önce kilo aldım ama koruyamadım gitti kilocuklarım
iştah açıcı şurup aldım bide bebe bisküvisini uygulıycam kesinlikle işe yarıyor
uzman doktordan yardim almalisin
teşekkür ederim canım sizide Allah bi yastıkta kocatsın bir ömür mutlulukla inşallahAyyy az kalmis bebeğim simdiden mutlu mesut olun insallah allah bir yastikta kocatsin AMİN:) bebe buskivsini bnde denicem valla insallah alabilirm kilo:)
hızlı kilo almak içinde mutlaka düzenli beslenmeli insanlar heralde diye düşünüyorum
Yaşım 21 Ama 46 kiloyum çocuk gibi kürdan gibiyim resmen. bu arada boyum 1,68 Nişanımda abiyem benden ağırdı resmen :) Büyükler hep evlenince doğum şu bu derken zaten kilo alıcaksın dert etme bu kadar diyrlar ama ben Düğünde en azından giydiğim gelinlik yakıssın istiyorum . O yuzden bana acil akıl verin lütfen kızlar 4-5 ay içinde 6-7 kilo hatta 8-9da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?