• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hızlandırılmış kpss kursu

ironihayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.528
9
116
İstanbul
bugun bugun karar vermem lazım.hızlandırılmıs kpss kursu pazartesı baslıyor ve kayıt olsammı olmasammı bılmıyorum.yasım 24 6 senedır ozel sektorde calısıyorum.derslerle ılgılı temelım cok az kpss kursuna gıtsem bırazda calıssam 80 85 puan alsam yetıyor bana ama yapabılırmıyım kac senedır ders gormuyorum.gunduzlerı calısıyorum 5.30 a kadar kurs 6 9 arası.kpss kursuna gıdıpte kazanan varmı aranızda onlısans olarak gırecem sınava.lutfen yardım gıtsemmı gıtmesemmı.bugun karar verıp dersaneye kayıt olmam lazım.

O kurs hızlandırılmış kurs gibi durmuyo ve bu durum ( derslerin daha sindire sindire işlenmesi) sizin için daha işe yarar.. Hızlandırılmış kurslar haziranda ve temmuzda başlıyor ..

Ve önlisans ve lise için bu sene son kpss die bazı söylentiler dolaşıyor şansını denemen lazım .. kurs + evde ders çalışman sana umduklarını verir inş. =)

Kursa gitmezsen sonradan pişman olabilirsin.Denemekten zarar gelmez.zaten kursa gidenlerin hepsi 24 saat ders çalışmıyor.Fiyatı ne kadar oluyor acaba? Ben çalışmıyorum elime belli bir miktar para geçiyor her ay ama kendim için harcıyorum :44: çalışsaydım eğer kesinlikle giderdim.

Son düzenleme:
dersaneye gıttım ve kayıt oldum.5 ay surecekmıs ve 800 tl kurs ucretı.temelım yok gunduzlerı calısıyorum aksamda 3 saat kursa gıderım.dısımı sıkacagım surda 5 ay dıye dusundum belkıde ıyı bır puan alıcam ve devlet daıresıne gırecem ısallah.kursa gıtmeseydım bu seferde 2 sene beklıyecegım keske demek ıstemıyorum.kazanamasamda en azından azmettım derım bırdahakıne daha sıkı calısırım

hayırlı olsun cnm bna hangı dershane oldugunu ozelden yazarmsın bnde gıtmeyı dusunuyorum da fıkrım olur en azından gder konusurum belkı

Back