Hiteroskopi olup hamile kalan varmı?

Girlkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2022
1.466
602
Merhaba hanımlar ben bir buçuk senedir hamile kalmaya çalışıyorum ama hiç kalamadım aylardır iyj doktor bulabilmek için gezdim birisi polikistik yok sonuçlar iyi dedi iki iğne vurdu olmadı birisi polikistik dedi iki iğne vurdu olmadı bu arada reglim falan günü gününe bütün testler rahim filmleri yapıldı hemde daha sonra aşılama dedi bana doktor bende ovitrelle tutmayan aşılama mi tutar diye başka met edilen bir doktora gittim doktor normal alttan muayene ile baktı regldim polikistik asla değilsin dedi rahmin girişinde birşey görüyorum ama kanama çok haftaya gel dedi ve ben 9 gün sonra gittim yumurtalarım da kendisi büyüyor ve çatlıyor polikistik değilmişim yanlış tedaviler görmüşüm doktor rahmin girişinde sivrilik var dedi bir insanın düz mü oluyormuş neymiş benim sanırım et parçası gibi birşey varmış galiba o an moralim bozuktu tam anlamadım hiteroskopi yapalım hemen dedi bende korktum düşünüyim dedim yanlız şuan normal yoluda gectim tüp bebek bile tutmaz bu şekilde onu almazsak dedi dmeek istediğim her doktor doktor değilmiş bir buçuk senedir hiç kimse bilemedi rahim filmi temiz diyip başından savdilar şimdi sıra hiteroskopi ye geldi sormak istediğim sizde hiteroskopi yaptırıp hamile kaldinizmi bana yardımcı olurmusunuz merak ediyorum ise yarar mı uzun oldu biraz

Merhabalar , ben olmadım ama yakınen tanıdığım biri var 3 yıl denemişler olmamış, histereskopi yaptırmış 1.5ay sonra hamile kalmıştı. Şimdi bebişi kucağında

Bende 3.5 sene dir deniyorum geçtiğimiz temmuz ayında histereskopi oldum rahim ağzında kistler var denildi. Histereskopi yapan doktorum tüp bebeğe geçelim 3 sene normal yolla olmadıysa bir gün daha bekleme demişti. Biz tayin olduğumuz için o doktor da devam edemedik geldiğimiz şehirde yeni doktor bulana kadar bayağı vakit kaybettik. Tüp bebek doktoru da olduğumuz şehirde yoktu malesef. Şimdi 3.kez aşılama deneyip tüp bebeğe geçicez. Yani imkanın varsa histereskopi ol derim ne engel varsa kaldırılsın sonra mutlaka aşılamayı da denemeni öneririm.

Doktor girişte eğim var sivrilik dedi ya kemik ya et bilmiyorum alırsak altı ay içerisinde hamile kalırsın diye düşünüyorum dedi ama korkuyorum

Doktor girişte eğim var sivrilik dedi ya kemik ya et bilmiyorum alırsak altı ay içerisinde hamile kalırsın diye düşünüyorum dedi ama korkuyorum
Öncelikle doktoruna ne kadar güveniyorsun alanında iyi mi? Aklında soru işareti varsa bu durumu birkaç doktorla daha görüşüp fikirlerini almalısın. Genel görüş histereskopi ise bence korkmamalısın bence sevinebilirsin bile buna. Ben anestezisiz oldum histereskopi ama bende işlem yapılmadı sadece kamera ile bakıldı olumsuz bir durum var mı rahimde diye. Sana büyük ihtimalle anestezi uygularlar ve hiç bişey hissetmeden hallolur. Sonra bebişini beklersin.

Canım gezmedigim doktor kalmamıştı bu doktor alanında çok iyi tüp bebek uzmanı çok güveniyorum rahim girişinde et veya kemik gibi sivrilik var dedi onu alicaz dedi anesteziyle alicak ben bu şekilde tüp bebk bile yapsam tutmaz sen düşün dedi yaparsan eğer 6 ay içinde doğal yolla kalırsın diye düşünüyorum dedi hayırlısıyla bir olsa bitse artık çok yoruldum sürekli bir çare bulmaktan ama kaç doktor gezdim hiç biri sorunu bulamamıştı bir yandan da seviniyorum

Canım güveniyorsan ben hiç durma bir an önce tedavi ol. Ne kadar ertelersen o kadar zaman kaybı olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…