tam da bu tanımlara cuk oturan iki bayan tanıyorum. Hani insanın bir kişisel sınırı vardır ya, ben mesela kendimi çok yakın hissetmediğim insanların elime koluma dokunmasından pek haz etmem, çoğu insan da etmez zaten huzursuz olur. Bu kişilerde ise tam tersi. Hemen can ciğer kardeş olmuşsunuz gibi, el ele kol kola olmak, eşyalarınızı teklifsiz kullanmak, teklifsizce evinize oturmaya gelip yatıya kalmak istiyorlar. Siz daha lafınızı bitirmeden tepki veriyorlar hem de gereksiz bir gürültüyle şaşırarak veya gülerek. Lafınız geçiştirilmiş ya da ciddiye alınmamış hissi uyandırıyorlar. Frapan giyinmeyi aşırı seviyorlar. En belirgin yönleri de dışarıdan erkek delisi gibi görünmeleri. İkisinin de aynı anda üçten fazla flört ettiği erkekler var hayatlarında. Sevgilisinde ayrılıyor çok üzülüyorum diye anlatıp ağlanırken bi bakıyorum bir diğeriyle aynı anda mesajlaşıp flörtleşiyor, gülücükler atıyor ona. Hatta bir defasında itiraf etmişti biri, bir erkeğin benden hoşlanmadığını, beni çok güzel bulmadığını düşünmek bana acı veriyor, ondan hoşlanmasam da o benden hoşlansın istiyorum demişti. Bu kız hasta demiştim, doğruymuş. Tehlikeli oluyor bu grubun dişileri sanırım.