Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar rahimde perde olduğu için doktorum histeroskopi yaptırmam gerektiğini söyledi.zeynep kamilde olan varmı deneyimlerinizi yazar mısınız doktorunuz kimdi?
Ürolojik bir rahatsızlık derken anlamadım canimCanım ben çapa devlet hast. Septum ameliyatı oldum ofis histereskopide rahimde perde izlendi yaklaşık 1.2 cm çapında çok önemli deil ama yine de alalım dedi doktor. Dr. Ercan Baştuydu histereskopimde olan... benim rahim yapım dar olduğu için genel anestezi altında yapılmasını uygun gördü doktorum gerçi ameliyata Prof Ergun diye bi doktor vardı o girdi. .. Sonuçta aldılar o doktorda gerçekten başarılı ve dalında çok iyi bi doktor olduğunu duymuştum iki ay sonra da tüp bebek tedavisine başladım ve ilk denemede çok şükür Rabb'ime hamileyim 10 gün sonra keseyi görmeye gidicem hiç korkma kolay bi işlem eğer eşinde ve sende infertilite sorunu yoksa yani ürolojik bi rahatsızlık yoksa histersjopiden sonra hamile bile kalabilirsin çünkü rahimdeki perde bebeğin rahme tutunmasına engel olup düşüğe neden olabiliyor bu nedenle oradaki perdenin alınması gerek rahat ol akışına bırak bildiğim kadarıyla oradaki doktorlar da başarılı ve deneyimliler hee unutmadan rahim perdesini öyle her doktor alamaz o yüzden mutlaka doktorunu iyi seç ki güvenilir bi hastanedesin çapayı da tavsiye edebilirim oradaki dr. Ercan Baştu ve Prof Ergün hoca da bu işin piri
Ürolojik bir rahatsızlık derken anlamadım canim
Çok geçmiş olsun . Ben de çapada histeroskopi yaptıracağım 4 mm polip var sürekli düşük yapıyorum.Genetik ve diğer testler temiz çıktı. Polipten olabilir de olmayabilirde dediler.Biraz detay verebilir misin çok gerginim.Ssklıyım bir ücret ödeniyor mu Teşekkür ederimCanım ben çapa devlet hast. Septum ameliyatı oldum ofis histereskopide rahimde perde izlendi yaklaşık 1.2 cm çapında çok önemli deil ama yine de alalım dedi doktor. Dr. Ercan Baştuydu histereskopimde olan... benim rahim yapım dar olduğu için genel anestezi altında yapılmasını uygun gördü doktorum gerçi ameliyata Prof Ergun diye bi doktor vardı o girdi. .. Sonuçta aldılar o doktorda gerçekten başarılı ve dalında çok iyi bi doktor olduğunu duymuştum iki ay sonra da tüp bebek tedavisine başladım ve ilk denemede çok şükür Rabb'ime hamileyim 10 gün sonra keseyi görmeye gidicem hiç korkma kolay bi işlem eğer eşinde ve sende infertilite sorunu yoksa yani ürolojik bi rahatsızlık yoksa histersjopiden sonra hamile bile kalabilirsin çünkü rahimdeki perde bebeğin rahme tutunmasına engel olup düşüğe neden olabiliyor bu nedenle oradaki perdenin alınması gerek rahat ol akışına bırak bildiğim kadarıyla oradaki doktorlar da başarılı ve deneyimliler hee unutmadan rahim perdesini öyle her doktor alamaz o yüzden mutlaka doktorunu iyi seç ki güvenilir bi hastanedesin çapayı da tavsiye edebilirim oradaki dr. Ercan Baştu ve Prof Ergün hoca da bu işin piri
Çok geçmiş olsun . Ben de çapada histeroskopi yaptıracağım 4 mm polip var sürekli düşük yapıyorum.Genetik ve diğer testler temiz çıktı. Polipten olabilir de olmayabilirde dediler.Biraz detay verebilir misin çok gerginim.Ssklıyım bir ücret ödeniyor mu Teşekkür ederim
çok teşekkür ederim Yarın telefonla aramam için bir numara verdiler histeroskopi aletinin makası bozukmuş tamir olup olmadığını soracağım sanırım ya çağıracaklar ya da gün verecekler.Hsg çektirirkende böyle korkmuştum ama korktuğuma değmemişti.İnşallah bunuda atlatırım da burada sizlerle paylaşırım .Hayır canım herhangi bi ücret ödemiyosun 10-15dklık bi işlem ne zaman olucaksın peki canım gergin olmana gerek yok bi şekilde bu süreçlerden geçmiş olmamız gerekiyo
canım ben de histeroskopi oldum adetim gecikti sen de öyle olmuş sonrasında neler yaşadın paylaşır mısınMerhaba,
Biri dondurulmuş olmak üzere 2 defa tüp bebek denemesinden sonra 29 ocak tarihinde histereskopi oldum, septum varmış ve tedavisi yapıldı, onun haricinde hiçbir sorun olmadığı söylendi.Rahmin kendini yenileme süreci olduğu için nisanda 3. denemem yapılacak. Ben henüz adet olmadım. En ufak bir adet belirtim de yok. Histereskopi sonrası adeti geciken veya hamile kalan var mı? ÇOK MERAK EDİYORUM LÜTFEN DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIRMISINIZ..
canım ben de histereskopi olmuştum doktorum 10 gün ilişki yok dedi zaten o süreçte kanama da oluyor az da olsaArkadaşlar benim anlayamadığım b,r şey var dr um bana myom olduğu için histeroskopi olmam gerektiğini söyledi, 4 gun sonra operasyona giricem, bu süreç içinde histeroskopi sonrası ilişkiye girmem sakıncalı mı ? Tüp bebek için başvurduk muayeneden sonra myom oldugunu (2 adet) soyledi ve histereskopi olmam gerektiğini belirtti. Tüp bebek tedavi sürecinde ilişkiye girmememiz mi gerekiyor beni bı aydınlatırmısınız ? lütfen