• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

histeroskopi

erkfat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
564
80
123
Isparta
Arkadaslar histeroskopi yaptirmis olanlar deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim ozellikle zeynep kamilde yaptiran varsa şimdiden teşekkürler Herşey gönlünüzce olsun

Son düzenleme:
Canım ben operatif histeroskopi yaptırdım genel anestezi altında oldu ve hiç birsey hissetmedim ve cok rahat oldu. 1 hafta kadar cok az akıntı seklinde kanaman oluyo sadece

Adetin 9. Gunu oldum ama doktor adetin bitince beni ara ameliyat gunünü ayarlayalım dedi. Hastanede kalmıyorsun ben ameliyata alındıktan 50 dk sonra odamda uyanmıştım senin operasyon nasıl olacak ofis mı operatif histeroskopi mı? Birde neden yapılacak?

canim ben zeynep kamilde yaptircam sen ozelde yaptirdin sanirsam bu konuyu cok arastirmadigim icin sormadim ama sali gunu gittigimde sorucam tahlillerimi alip anestezi den onay alcam ögun

Anladım canım, ben özel hastanede yaptırdım bu ay regl olduğumda kontrolum olacak bakalım umarım bu ay hamile kalabilirim, aşılamaya doktor mu karar verdi yoksa sen mı istedin bende ona gore doktoruma sormak istiyorum bu zamana kadar 2 kere klomen kullanıp catlatma ignesi oldum ve sonuc sıfır

Back