Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun ben rutin kontrol ve çocuk istemi ile gittim bu tetkik amaçlı sanırım tanı amaçlı yani hemen kalkıp işe gidebilir miyim bilmiyorumBen dün fakülte de histeroskopi oldum.poliplerden ve hpv pozitif bende.genel anestezi ile oldu şuan sadece hafif ağrım var.
Hemen kalkıp işe gidemeyebilirsin biraz ağrı oluyorÇok geçmiş olsun ben rutin kontrol ve çocuk istemi ile gittim bu tetkik amaçlı sanırım tanı amaçlı yani hemen kalkıp işe gidebilir miyim bilmiyorum
Normal ofis muayenesi yazıyor kağıtta ama inşallah rahat geçerHemen kalkıp işe gidemeyebilirsin biraz ağrı oluyor
Merhaba,Merhaba hanımlar haftaya çarşamba ofis histeroskopi olacağımı söylediler nedenini söylemediler nasıl bir muayene zor mu riskleri var mı acılı mı çok tedirginim lütfen yardımcı olun rahatlamaya ihtiyacım var
Oldum evet ben çok korktum zaten bir hafta kafamda çok büyüttüm alttan muayene olanlar zorlanıyor sa haliyle bunda da zorlanır doktor çok önemli eli hafif olmalı bence Bi de çarşamba oldum hala ara ara lekenme tarzında kanama oluyor normal mi acabaMerhaba,
Histeroskopi oldunuz mu acaba, nasil gecti?