Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Histeroskopi ameliyatı mı olacaksınız ? Rahimde perde yada t rahim sorunu mu varMerhabalar Balıkesir ve ilçelerinde histeroskopi çeken özel hastane yada doktor var mı . Bilen varsa lütfen yazar mı .
Evet Histeroskopi olacam perde varmışHisteroskopi ameliyatı mı olacaksınız ? Rahimde perde yada t rahim sorunu mu var
Karar verdiniz mi olacağınız yere.Evet Histeroskopi olacam perde varmış
Teşekkür ederim karar verdim Çanakkale üniversitesi de prof a olacam epey bir araştırdim .Karar verdiniz mi olacağınız yere.
Bazı doktorlar bu ameliyat sonrası spiral yada balon takıyorlar yapısıklık olmasın diye. Ben başka şehirde olmama rağmen Adana ya gittim, öneri üzerine. Karar vermediyseniz öneririm size de. bu ameliyat emin ellerde daha kolay.
Süper. Dilerim çok iyi olur. Korkulacak hiç birşey yok. Diş dolgusundan kolay, hiç bir şey hissetmeyeceksiniz bitti dediklerinde inanmayacaksınız, gerçekten mi diyeceksinizTeşekkür ederim karar verdim Çanakkale üniversitesi de prof a olacam epey bir araştırdim .
Teşekkürler inşallah iyi geçerSüper. Dilerim çok iyi olur. Korkulacak hiç birşey yok. Diş dolgusundan kolay, hiç bir şey hissetmeyeceksiniz bitti dediklerinde inanmayacaksınız, gerçekten mi diyeceksiniz
Şimdiden geçmiş olsun bol şanslar
Merhaba, bende dün histeroskopi ameliyatı oldum korkum vardı girmeden önce birde kesim hane gibi bekleme odası,bir yandan ameliyat olan geliyor yada gidiyor sırası geldiğinde, çok şükür iyi geçti sıkıntısız hem jel kullanılmış hemde spiral takmışlar 2 ay sonrasında çıkaracaklarmış 2 kutu 21 gün hapı verdiler haplar bittiğinde adet olur olmaz yeniden hsg filmi çektirip eski ve yeni filminle birlikte gel dediler. hayırlısı bakalım inş. Histeroskopi öncesi embiriyolar donduruldu zaten sonrasında inş. transfer gününe karar verilecek.Karar verdiniz mi olacağınız yere.
Bazı doktorlar bu ameliyat sonrası spiral yada balon takıyorlar yapısıklık olmasın diye. Ben başka şehirde olmama rağmen Adana ya gittim, öneri üzerine. Karar vermediyseniz öneririm size de. bu ameliyat emin ellerde daha kolay.
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinde. Geçmiş olsun. Bende balonda spiral de takılmadı. İnşallah yapısıklıkta olmaz. Benım t rahim yakılarak açıldı şeklinde bilgi aldım.Merhaba, bende dün histeroskopi ameliyatı oldum korkum vardı girmeden önce birde kesim hane gibi bekleme odası,bir yandan ameliyat olan geliyor yada gidiyor sırası geldiğinde, çok şükür iyi geçti sıkıntısız hem jel kullanılmış hemde spiral takmışlar 2 ay sonrasında çıkaracaklarmış 2 kutu 21 gün hapı verdiler haplar bittiğinde adet olur olmaz yeniden hsg filmi çektirip eski ve yeni filminle birlikte gel dediler. hayırlısı bakalım inş. Histeroskopi öncesi embiriyolar donduruldu zaten sonrasında inş. transfer gününe karar verilecek.
Size de çok geçmiş olsunHakkımızda hayırlısı olsun hepimizinde. Geçmiş olsun. Bende balonda spiral de takılmadı. İnşallah yapısıklıkta olmaz. Benım t rahim yakılarak açıldı şeklinde bilgi aldım.
yakılarak açılması hiç duymadım benzer operasyon gibi bence bizde de yapışıklık dediler adına ama dediğin gibi rahim y olması gerekirken biraz t gibi görünüyordu üçgen çizdi operasyonla bu şekilde olacağı söylendi. Bakalım yeniden hsg filmi çekilince karşılaştırılacak iki film ona göre bakalım transfer günü belirlenecek.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinde. Geçmiş olsun. Bende balonda spiral de takılmadı. İnşallah yapısıklıkta olmaz. Benım t rahim yakılarak açıldı şeklinde bilgi aldım.