- 24 Ekim 2014
- 99
- 32
- 88
- 32
- Konu Sahibi Sevimli melekkk
Merhabalar histeroskopi oldum pazartesi günü monodoks diye bir ilaç verdi doktorum ama hapın yan etkileri beni mahvediyor böyle olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hapı kullanınca mutlaka dik durun. Çok çok önemli.Merhabalar histeroskopi oldum pazartesi günü monodoks diye bir ilaç verdi doktorum ama hapın yan etkileri beni mahvediyor böyle olan var mı
Valla başta öle yapmadım ondan mı yan eyki yaptı acaba mahvetti beni midemi vertigomu filanHapı kullanınca mutlaka dik durun. Çok çok önemli.
Size doktor korunun felan dedi mi ve akıntınız var mı acaba bende geçen salı oldum ama aşırı sarı akıntı ve belde yanma var sizde de oluyor muMerhabalar histeroskopi oldum pazartesi günü monodoks diye bir ilaç verdi doktorum ama hapın yan etkileri beni mahvediyor böyle olan var mı
Bana 2 ay korunma önerdi ama akıntı olmadı mantar enfeksiyonu var muhtemelenSize doktor korunun felan dedi mi ve akıntınız var mı acaba bende geçen salı oldum ama aşırı sarı akıntı ve belde yanma var sizde de oluyor mu
Bana özellikle hiç korunma dedi akıntım hala var bilmyormBana 2 ay korunma önerdi ama akıntı olmadı mantar enfeksiyonu var muhtemelen
Bence bir doktora görünün yapılan işleme göre belki değişir ama en az 1 ay korunma veriyorlarBana özellikle hiç korunma dedi akıntım hala var bilmyorm![]()
İşte sıkıntım orda bulunduğm şehirde olmadım ben başka şehirde oldum yasaklar var ve oldğm şehirde özel hastane yok devlet Hastanesi tek var yani gitmesem daha iyi o derece köpek mualemesi yapılıyor öncekiBence bir doktora görünün yapılan işleme göre belki değişir ama en az 1 ay korunma veriyorlar
Yasak önemli değil gidecek imkanınız varsa çok uzak değilse size randevu mesajı atıyorlar onunla gelebiliyorsunuz. Benim doktoruma da hep uzaktan geliyorlar hatta yanınızda bir kişi daha gelebiliyor polisi arayıp sorabilirsinizİşte sıkıntım orda bulunduğm şehirde olmadım ben başka şehirde oldum yasaklar var ve oldğm şehirde özel hastane yok devlet Hastanesi tek var yani gitmesem daha iyi o derece köpek mualemesi yapılıyor önceki
Eşimde polis iş yerinde sıkıntı olyor şehir giriş çıkışlarında ismi geçerse yandı izinleri yok asla çıkamazlar vip yok kendim tek gidemem oruçtan sonra mecburi gidecem artıkYasak önemli değil gidecek imkanınız varsa çok uzak değilse size randevu mesajı atıyorlar onunla gelebiliyorsunuz. Benim doktoruma da hep uzaktan geliyorlar hatta yanınızda bir kişi daha gelebiliyor polisi arayıp sorabilirsiniz
Telefonla bi sorun belki fitil kullan falan der eczaneden alırsınızEşimde polis iş yerinde sıkıntı olyor şehir giriş çıkışlarında ismi geçerse yandı izinleri yok asla çıkamazlar vip yok kendim tek gidemem oruçtan sonra mecburi gidecem artık![]()
Bana sadece 3 gün korunun dedi sonra aynen devam ama ben ne olur olmaz diye 1 hafta korundum akıntı olmadı bendeSize doktor korunun felan dedi mi ve akıntınız var mı acaba bende geçen salı oldum ama aşırı sarı akıntı ve belde yanma var sizde de oluyor mu
Randevu aldığınızda evrak düzenleyip foto atıyorlar onunla gittik geldik biz acıbademde oldum ben kendim balıkesirde oturuyorumEşimde polis iş yerinde sıkıntı olyor şehir giriş çıkışlarında ismi geçerse yandı izinleri yok asla çıkamazlar vip yok kendim tek gidemem oruçtan sonra mecburi gidecem artık![]()
Çok geçmiş olsun benimde polip ve tüp girişleri rahim kalınlğı yüzünden kapalıydı nerdeyse açıldıBende 3-4 mm büyüklüğünde polip varmış onu aldılar bide rahmin üstü göcükmüş onu onardılar ben 3 tüp bebek denedim 2. Tuttu iyi ilerliyodu 1 hafta sonra düştü 3.ve1. Tutmadı malesef sonra histeroskopi yapcem dedi
Ya bilmyorm ne yapacağımı şaşırdım resmenRandevu aldığınızda evrak düzenleyip foto atıyorlar onunla gittik geldik biz acıbademde oldum ben kendim balıkesirde oturuyorum
Valla canım sıkıntı varsa ihmal etme en azından güvendiğin bir doktora git kontrol etsinYa bilmyorm ne yapacağımı şaşırdım resmen
Adet olmayı bekliyorum bakalm ne olcak o zaman gidecem mutlakaValla canım sıkıntı varsa ihmal etme en azından güvendiğin bir doktora git kontrol etsin