• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histeroskopi

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar haftaya histeroskopi ameliyatı olucam rahim de polip varmış ben hayatım da hiç anestezi almadım yarım saat sürer dedi doktorum anestezinasıl oluyor korkuyorum nefes alamam diye bi daha uyanamam diye aşırı taktım kafama gece uyku uyumuyorum nasıl oluyo tecrübesi olan var mı

Korkmana gerek yok, o anestezi büyük ameliyat lardaki gibi değil , hafifi bişey zaten nefesi engelleyecek kadar çok vermediklerini söylediler , ben daha çok yapın anesteziyi demiştim , ben de çok korktum kendime neler ettim hele poşip çok çok daha kolay ve kısa sürer, şimdiden geçmiş olsun düşünmeni gerektiren bi durum yok beş altı kere aynı işlemi yaptıran arkadaşlarım var

Korkmana gerek yok, o anestezi büyük ameliyat lardaki gibi değil , hafifi bişey zaten nefesi engelleyecek kadar çok vermediklerini söylediler , ben daha çok yapın anesteziyi demiştim , ben de çok korktum kendime neler ettim hele poşip çok çok daha kolay ve kısa sürer, şimdiden geçmiş olsun düşünmeni gerektiren bi durum yok beş altı kere aynı işlemi yaptıran arkadaşlarım var
Hadi ya çok korkuyorum uyku uyumadım kaç gündür nasıl bayılcam diye

Hadi ya çok korkuyorum uyku uyumadım kaç gündür nasıl bayılcam diye
Allah aşkına yapma canım ben de burana bilgi almıştım hastanede birleri ile tanıştım vs vs neler yaptım kendime , o gün geldi çattı sıra beklerken sürekli dışarı çıktım nefes alamadım dr görüşmek istedim bana şimdiden sakinleştirici verin dedim , vermediler hoş ... vs vs , hepsi yanıma zarar kaldı , günde milyonlarca insan ne ağır ameliyatlardan geçiyor , histerwskopş çok basit , geçen haftalarda düşğk yaptım dr a gittik karnım açtı hemen kürtaja aldı, iyi ki de ertesi günü beklemek zorunda kalmadım , ben de düşünüp kendimi üzerdim ama oldu bitti , hiateteskopi de aynı şekilde .... şuan daha çok acı çekiyorusn işlem çok basit , o şey de zaten anestezi değil sedasyon uyuyuveriyorsun ve hemen de uyanıveriyorsun, çok ama çöm basit hemen de eve gittim ben hatta çıkışta yemeğe gittik ordan eve düşün ... birkaç saatlik olay

Histereskopi çok kolay, 2 kere oldum. Ameliyat anestezisi değil, prenses uykusu gibi sedasyon alıyorsun. Geçen ameliyat da oldum, histereskopiyle hiç alakası yok.korkulacak bir şey değil.

Kızlar haftaya histeroskopi ameliyatı olucam rahim de polip varmış ben hayatım da hiç anestezi almadım yarım saat sürer dedi doktorum anestezinasıl oluyor korkuyorum nefes alamam diye bi daha uyanamam diye aşırı taktım kafama gece uyku uyumuyorum nasıl oluyo tecrübesi olan var mı

Ameliyatinizi oldunuz mu tecrubeleriniz nedir? polip aldirdiktan sonra cok agriniz oldu mu ?birde maliyeti ne kadardi size?

Ameliyatinizi oldunuz mu tecrubeleriniz nedir? polip aldirdiktan sonra cok agriniz oldu mu ?birde maliyeti ne kadardi size?
Hiç korkmayın ameliyat cok rahat.
Ameliyathanenin girişinde damar yolundan sedasyon gibi böyle sakinleştirici bir şey verdiler bana, baş dönmesi yaptı. Ameliyathaneye girişimi hatırlıyorum sedasyondan sonra, narkozun verilişini vs hiç hatırlamıyorum. Benim ameliyatım 2 saat sürdü, polip saçaklanmalar yapmıs onları temizlediler. Ameliyathaneye girişim çıkışım 2 bucuk saatti tam. Hiç korkmayın hiç agrım olmadı. İkinci gün hafif adet sancısı gibi bir şeyler hissettim ama cok hafif. Kanama çok yogun olmamakla beraber 4.gün tamamen bitti. Hiç rahatsızlık yaşamadım.

Hiç korkmayın ameliyat cok rahat.
Ameliyathanenin girişinde damar yolundan sedasyon gibi böyle sakinleştirici bir şey verdiler bana, baş dönmesi yaptı. Ameliyathaneye girişimi hatırlıyorum sedasyondan sonra, narkozun verilişini vs hiç hatırlamıyorum. Benim ameliyatım 2 saat sürdü, polip saçaklanmalar yapmıs onları temizlediler. Ameliyathaneye girişim çıkışım 2 bucuk saatti tam. Hiç korkmayın hiç agrım olmadı. İkinci gün hafif adet sancısı gibi bir şeyler hissettim ama cok hafif. Kanama çok yogun olmamakla beraber 4.gün tamamen bitti. Hiç rahatsızlık yaşamadım.
Cevabiniz icin cok teşekkür ederim ❤️

Back
X