histeroskopi yontemıyle polıp aldıranlar

adanaadana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
557
9
116
İstanbul
kızlar bılen duyanlar..ben hısteroskopı yontemıyle polıpımı aldırdım gecen hafta...benım gıbı aldırıpda ne zaman hamıle kaldınız acaba hemen adetı beklemeden çalısmalara baslasam bıse olurmu acaba????????

bı yerde doktor hemen hamıle kalırsanız bebegı aldırmak zorunda kalıırsızın demıs nıyekı acaba

dr bey cok sagolun benım endısem hamıle kalsam bebege bıse olurmu acaba????allaha sukur polıpden baska sorunum yokdu onuda gecen hafta aldırdım yanı bu ay ıcınde hamıle kalsam bıse olurmu acaba dıye korkuyorum içim yara felanmıdır??hısteroskopıyle oldum da

dr bey cok sagolun benım endısem hamıle kalsam bebege bıse olurmu acaba????allaha sukur polıpden baska sorunum yokdu onuda gecen hafta aldırdım yanı bu ay ıcınde hamıle kalsam bıse olurmu acaba dıye korkuyorum içim yara felanmıdır??hısteroskopıyle oldum da

tekrar merhaba eger histereskopinde itinayla yanlizca polip alinmis ise ve diger bolgelere bir zarar gelmediyse gebe kalabilme ihtimalin var eger polip genis tabali ve iceride genis bir alan kapliyorsa zaten pek gebe kalabilme ihtimalin yok sevgiler

yok doktor bey benım polıp kucuktu hatta hamılelıge bıle engel olmaz demıslerdı ...hısteroskopıden soonra kanama bıle olmadı doktorum super ...cok tesekkur ederım doktor bey yanı zaten sorunum olmazsa kalırım hamıle bısede olmaz demek

Back