Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dr bey cok sagolun benım endısem hamıle kalsam bebege bıse olurmu acaba????allaha sukur polıpden baska sorunum yokdu onuda gecen hafta aldırdım yanı bu ay ıcınde hamıle kalsam bıse olurmu acaba dıye korkuyorum içim yara felanmıdır??hısteroskopıyle oldum da
dr bey cok sagolun benım endısem hamıle kalsam bebege bıse olurmu acaba????allaha sukur polıpden baska sorunum yokdu onuda gecen hafta aldırdım yanı bu ay ıcınde hamıle kalsam bıse olurmu acaba dıye korkuyorum içim yara felanmıdır??hısteroskopıyle oldum da
tekrar merhaba eger histereskopinde itinayla yanlizca polip alinmis ise ve diger bolgelere bir zarar gelmediyse gebe kalabilme ihtimalin var eger polip genis tabali ve iceride genis bir alan kapliyorsa zaten pek gebe kalabilme ihtimalin yok sevgiler
yok doktor bey benım polıp kucuktu hatta hamılelıge bıle engel olmaz demıslerdı ...hısteroskopıden soonra kanama bıle olmadı doktorum super ...cok tesekkur ederım doktor bey yanı zaten sorunum olmazsa kalırım hamıle bısede olmaz demek
yok doktor bey benım polıp kucuktu hatta hamılelıge bıle engel olmaz demıslerdı ...hısteroskopıden soonra kanama bıle olmadı doktorum super ...cok tesekkur ederım doktor bey yanı zaten sorunum olmazsa kalırım hamıle bısede olmaz demek