semiramelek Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2015 1.154 620 46 3 Temmuz 2015 Konu Sahibi semiramelek #1 Bu operasyonu geçirenler bilgilerini paylasabilirmi
ahsen su Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2015 1.629 965 30 Temmuz 2015 Konu Sahibi semiramelek #2 semiramelek .!.: Bu operasyonu geçirenler bilgilerini paylasabilirmi Genişletmek için tıkla... çok kolay bir işlem merak ettiklerinizi sorabilir siniz
semiramelek .!.: Bu operasyonu geçirenler bilgilerini paylasabilirmi Genişletmek için tıkla... çok kolay bir işlem merak ettiklerinizi sorabilir siniz
semiramelek Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2015 1.154 620 46 30 Temmuz 2015 Konu Sahibi semiramelek #3 ahsen su .!.: çok kolay bir işlem merak ettiklerinizi sorabilir siniz Genişletmek için tıkla... Canim operasyonu oldum ama uyandirimda çok canım acidi
ahsen su .!.: çok kolay bir işlem merak ettiklerinizi sorabilir siniz Genişletmek için tıkla... Canim operasyonu oldum ama uyandirimda çok canım acidi
ahsen su Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2015 1.629 965 30 Temmuz 2015 Konu Sahibi semiramelek #4 semiramelek .!.: Canim operasyonu oldum ama uyandirimda çok canım acidi Genişletmek için tıkla... ben ameliyattan çıktığımda karın bölgemde ağrı vardı hemen serum takıldı 1 2 dk içinde geçti ağrı
semiramelek .!.: Canim operasyonu oldum ama uyandirimda çok canım acidi Genişletmek için tıkla... ben ameliyattan çıktığımda karın bölgemde ağrı vardı hemen serum takıldı 1 2 dk içinde geçti ağrı