Histeroskopi yaptıranlar

Histeroskopi yi semra ve Yücel hoca birlikte yaptılar. İyi geçti dedi doktor. Şuan adetimi bekliyordum transfer hazırlığı için.
Merhabalar ne için Histeroskopi olmuştunuz? Benzer durumdayım. Yukarı da gördüm sebebini şimdi. Geçmiş olsun. Histeroskopi sonrası adet gecikmesi olur mu doktor birşey söyledi mi? Ben de Histeroskopi oldum. Rahme çizik atıldı. Girmişken çok hafif çöküklük vardı onu da traşladık dedi doktor, normalde sadece çizik atılacaktı. Bu durum beni biraz rahatsız etti, korkuttu. Adetim gecikirse diye korkuyorum. Doktor gecikmez dedi ama beklenenden fazla işlem olunca bilemedim. Tüm planlarımı transfere göre yaptım.

Merhaba.T rahim ve darlık olduğu için histeroskopi yapıldı. Sağolun. Adet gecikmesi olur falan denmedi. Olmadı da zaten.

Canım merhaba ne zaman histerekopi
Oldun bnde gelecek hafta olucam adet bekliyorum nasıl geçti sonrasında kanaman çok oldu mu

Merhaba işleme göre kanama değişiyormuş benim bir hafta kanama iki hafta lekelenme şeklinde oldu ilaç bitince kısa süre sonra regl oldum
Merhaba histeroskopi nerde oldunuz ve nekadar ödediniz acaba? Bana 60.000TL dedilerde gecen hafta transfer olacakti ama iptal oldu, transfer icin anca denklestirmistim parayi simdi birde bu cikti

Merhaba histeroskopi nerde oldunuz ve nekadar ödediniz acaba? Bana 60.000TL dedilerde gecen hafta transfer olacakti ama iptal oldu, transfer icin anca denklestirmistim parayi simdi birde bu cikti
Merhaba ben Pendik yüzyıl Hastanesi'nde 30 bine oldum çokta memnun kaldim rahim filmimide orda cekilmistim aneztezili 12 bin artı kan tahlili 13 bin filandi, Maltepe üniversitesi hastanesi de bana 90 bin dedi fiyatlar çok değişiyor

Çokmuş canım yaa mecbur olmasam yaptırmıcam ama transfer için mecburum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…