Evet anestezi yapılacak doğru ama yine de insan tedirgin oluyor çok teşekkür ederimKorkmana gerek yok canim zaten uyuyosun ve hic bisiden haberin olmuyo uyanincada ne agri ne bisi az bisi sizinti seklinde kanama oluyo bi kac gun ve geciyo cok basit bisi
Hic olma uyaninca zaten amann bumuymus diyosun:)Evet anestezi yapılacak doğru ama yine de insan tedirgin oluyor çok teşekkür ederim
Ay canim çok sağol içim rahatladıHic olma uyaninca zaten amann bumuymus diyosun:)
Rica ederim canim sende bana hak vericeksinAy canim çok sağol içim rahatladı
Uyuyorsun,uyaniyorsun bittiHerkese Merhaba,
2.5 yıllık evliyim evlendiğimizden beri cocuk istememize rağmen olmadi. Muayene için gittiğimde yumurtalarımın çok küçük olduğu söylendi. Bunun icin ilaç verildi ve 8 ay kadar kullandım. Daha sonra bu ilaç sayesinde yumurtalarım istenilen boyuta geldi fakat sonuç olumsuz daha sonra 2 ay çatlama iğnesi yapıldı sonuç yine olumsuz oldu. Şimdide histeroskopi yapılacak ve ben çok korkuyorum. Daha önce yaptıran var mı bilgilerinize ihtiyacım var. Psikolojim alt üst oldu Rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin çok zorlu bir süreçmiş.
Hayır bakılmadı bende anlamadım normalde ilk onlar isteniliyor bende öyle biliyorum. Ama ben Almanyada yasıyorum burda süreç biraz değişik sanırımNeden hemen histeroskopi istediki rahim filmi, hormonlara bakildimi
Çok teşekkür ederimUyuyorsun,uyaniyorsun bitti
Zaten odana geçmeden ağrı kesici serum falan yapıyorlar merak etme
Valla süreç degisk olabilr ama mantksız para tuzagı geldi hemen tamam demeseydnizHayır bakılmadı bende anlamadım normalde ilk onlar isteniliyor bende öyle biliyorum. Ama ben Almanyada yasıyorum burda süreç biraz değişik sanırım
Sigorta karsValla süreç degisk olabilr ama mantksız para tuzagı geldi hemen tamam demeseydniz
Ekstra herhangi ücret ödemeyeceğim sigorta karşılıyor. Ama banada mantıksız geldiValla süreç degisk olabilr ama mantksız para tuzagı geldi hemen tamam demeseydniz
Hiç bir bilgim yok ama olabilir iki is arada olsun diyePeki acaba polip aldırmak için histeroskopi yapılması gerekiyorsa öncesinde yine rahim filmi çektirmek şart mıdır? Yoksa histeroskopiyle iki işi bir arada yaptırma şansı var mı? Nasılsa bayılmışken.
Keşke olsa doktora gidince sorucamHiç bir bilgim yok ama olabilir iki is arada olsun diye
Evet kesinlikle sor oyle birşey mümkünse senin icin daha iyi olurKeşke olsa doktora gidince sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?