Histeroskopi yapan arkadaşlar bilginize ihtiyacım var

JEAMOG

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
49
2
16
34
Kırklareli
merhaba ben 01/07/2014 tarihinde genel anestezi altında histeroskopi yaptırdım 2 yıldır gebe kalamıyordum 1 aşılama yaptırdım tutmadı.rahim filminde polip var denildi ve histeroskopi olman gerekiyor dedi dr. histeroskopiyi olduğum gün hstden çıktım dr zar vardı onu aldık rahim rahatladı ve gebeliğe ebgeldi bu zar dedi fakat hiç bir laç tedavisi ve cinsel perhiz vermedi 6 hft sonra kontrole gel dedi böyle olması normalmi sizce

mrb geçmiş olsun bende mart ayında histereskopi oldum.ilaç olarak desolett doğum kontrol hap vermişti bana 1 hafta cinsel ilişki yasak demişti.kontrole de 3 hafta sonra gitmiştim ilaç bitince

mrb geçmiş olsun bende mart ayında histereskopi oldum.ilaç olarak desolett doğum kontrol hap vermişti bana 1 hafta cinsel ilişki yasak demişti.kontrole de 3 hafta sonra gitmiştim ilaç bitince

peki kontrolü nasıl yapıyo vajinal ultslamı bana neden hap vermediki ona takıldım şimdi birde benim adet olucakmışım gibi kasık ve karın ağrım oluyo ara ara ama dayanılacak gibi hafif bunlar sizde de olmuşmuydu cvbın için ayrıca rşk ederim

ilacı zaten hormanları dengelesin diye veriyorum demişti.muayene evet vajinal ultrasonla yapmıştı.kasık ağrısı tabi ki oluyor bende 15-20 falan devam etmişti.rahime mudahale yapılıyorya ondan kaynaklanıyormuş ben 2 kez düşük yaptım o yüzden yapıdı bebeğın durduğu yerde bombelik varmış onlar alındı.çalışıyorum ben koltukta oturamıyordum uzun süre arada ayağa falan kalkıyordum karnım acımaya başlıyordu geçti ama allaha şükür

çok sağol bende 1 hft sonra vajinal ultrasonla baktırayım ozman aynı dr gitmesemde olur ozaman çünkü hem 6 hft sonra çağırdı hem de aynı şehirde değiliz ben hst de çalışıyorum orada kadın doğumcuya baktırırım

git bende daha iyi olur 6 hafta uzun süre

bende 3 hafta önce rahimdeki polip sebebiyle histereskopi oldum 2 hafta zaman zaman azalıp artan kanamam oldu 1 haftadır kanamam yok 3 hafta ilişki yasaktı belki de operasyonun türüne göre değişebilir benden 2 cm lik polip alındı

demekki yapılan operasyona göre değişiyor banada rahim filminde hepsi 1.5 cm liık polip dedi histeroskopide zar çıktı ve aldılar bu arada çok geçmiş olsun

demekki yapılan operasyona göre değişiyor banada rahim filminde hepsi 1.5 cm liık polip dedi histeroskopide zar çıktı ve aldılar bu arada çok geçmiş olsun

teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla en kısa zamana bebişler gelir

slm bişi daha sorucaktım bugünlerde adet olamam gerekiyor ama adet sancısı gibi ağrılarım oldu ama gelmedi bi türlü histeroskopiden sonra bi farklılık oluyormu peki

slm bişi daha sorucaktım bugünlerde adet olamam gerekiyor ama adet sancısı gibi ağrılarım oldu ama gelmedi bi türlü histeroskopiden sonra bi farklılık oluyormu peki

histereskopiden sonra ilk adetimi tam zamanında oldum gecikme filan olmadı ama kanama miktarı normal adetime göre daha fazla oldu ve normalde adet sancım da sadece ilk gün olurken 5-6. günlerde de oldu umarım normaldir:44:

Canım korunmadıysan belkide hamilesindir 😊 inşallah

kızlar zeynep kamil de histeroskopi yaptıran varmı lütfen yardımcı olun acil olarak yaptırmam gerekiyor ama iyi bir yer olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…