- 10 Ekim 2014
- 46
- 5
- 86
- Konu Sahibi Majestic_90
Kızlar merhaba, özel bir hastanede tüp bebek tedavisi sonucu oluşan gebeliğim kalp atışı olmamasından ve gelişmemesinden dolayı kürtajla sonlandı. Ancak 2 nci kürtajım olmasından dolayı rahimde yapısıklık meydana geldiği söylendi ve histeroskopi önerildi. Yine özel bir hastanede tanınmış bir hocaya histeroskopi oldum ve histeroskopi yapıp tekrar yapışmaması için spiral takıcam dedi doktorum. Güvendiğim için kabul ettim.. ancak 1 ay olmadı histeroskopi ameliyatımın yapılması ameliyat esnasında spiral takılalı .. kanamam durmuyor ilk basta az gelıyordu lekelenme sekline döndü ve son 5-6 gündür asırı yoğun. Doktorum adet düzenleyici de verdı henüz hapım bitmedi yani regli kanaması değil.. bulunduğum yerde bır dr a gıttım film cekıldı kan bakıldı hıcbısey cıkmadı spiral oldugu gibi yerinde .. kanama canımı cok sıkıyor smdı azalması ıcın sadece agrı kesici verdıler.. 2 ay spiral kalacak sonra alacaklar benım gibi bu sekılde kanaması olan oldu mu? Ewt spiralden kaynaklı ama durmuyor mu bu kanama