Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, ben her ikisini de özelde oldum. Ameliyat ve sonrası da çok rahat geçti. Çok memnunum. Evet fiyatlar maalesef çok yüksek. Umarım bu konuda sana yardımcı olacak birini bulabilirsin. Çok geçmiş olsun.Arkadaşlar histeroskopi ve laporoskopi olacağım özel hastanelerin istediği rakamlar çok uçuk. Aranız da devlette yaptırıp iyi sonuç alan var mı?
Teşekkür ederim ilgin için. Ben özelde geçen ay oldum. Herşey iyi geçti çok şükür :)Merhaba, ben her ikisini de özelde oldum. Ameliyat ve sonrası da çok rahat geçti. Çok memnunum. Evet fiyatlar maalesef çok yüksek. Umarım bu konuda sana yardımcı olacak birini bulabilirsin. Çok geçmiş olsun.
Merhaba eğer İstanbul’daysanız hangi doktorlara olduğunuzu paylaşabilir misinizTeşekkür ederim ilgin için. Ben özelde geçen ay oldum. Herşey iyi geçti çok şükür :)
Merhaba eğer İstanbul’daysanız hangi doktorlara olduğunuzu paylaşabilir misinizTeşekkür ederim ilgin için. Ben özelde geçen ay oldum. Herşey iyi geçti çok şükür :)
Merhaba . Ben istanbul bahçelievler medicana hastanesinde, Düzgün Korkmaz'a ameliyat oldum. Çok başarılı geçti. Doktorum ilgiliydi tavsiye ederim.Merhaba eğer İstanbul’daysanız hangi doktorlara olduğunuzu paylaşabilir misiniz![]()
Yaa çok teşekkürler bana yakın aslında. Peki sonrasında hsg çektirdiniz mi tekrar ? Problem çözülmüş mü tamamen ? Benim Arcuat rahim ve 4mm septum varmış.Merhaba . Ben istanbul bahçelievler medicana hastanesinde, Düzgün Korkmaz'a ameliyat oldum. Çok başarılı geçti. Doktorum ilgiliydi tavsiye ederim.
Bu arada ben de Cevat beye hsg çektirmiştimMerhaba . Ben istanbul bahçelievler medicana hastanesinde, Düzgün Korkmaz'a ameliyat oldum. Çok başarılı geçti. Doktorum ilgiliydi tavsiye ederim.
Yok çekilmedim. Kontrole gittim herşey iyi gözüküyor dedi doktorum. Birkaç aya gebe kalırsın. 3-5 ay dene olmazsa gel dedi Düzgün Bey. Evet Cevat Bey'in eli bayağı hafifti. Sizin de halledilebilecek birşey. daha önce gebe kaldınız mı hiç?Yaa çok teşekkürler bana yakın aslında. Peki sonrasında hsg çektirdiniz mi tekrar ? Problem çözülmüş mü tamamen ? Benim Arcuat rahim ve 4mm septum varmış.
Evet iki kimyasal gebelik geçirdim. Ama çok yeni öğrendiğimden iki gün sonra kaybettim. Doktorum sağlıklı gebeliği bekliycez dedi.Yok çekilmedim. Kontrole gittim herşey iyi gözüküyor dedi doktorum. Birkaç aya gebe kalırsın. 3-5 ay dene olmazsa gel dedi Düzgün Bey. Evet Cevat Bey'in eli bayağı hafifti. Sizin de halledilebilecek birşey. daha önce gebe kaldınız mı hiç?
Ama içim içimi yiyor yani tekrar hamile kalsam sevinemiycek durumdayım . Bu kimyasal gebeliklerin pek sebebi bilinmiyor . Ben iki sebepten olabilir diye düşünüyorum biri pıhtılaşma diğeri polip. İkisi için de ara tatilde gereken neyse yapmak istiyorum. Şu an çalıştığım için fırsatım olmuyorYok çekilmedim. Kontrole gittim herşey iyi gözüküyor dedi doktorum. Birkaç aya gebe kalırsın. 3-5 ay dene olmazsa gel dedi Düzgün Bey. Evet Cevat Bey'in eli bayağı hafifti. Sizin de halledilebilecek birşey. daha önce gebe kaldınız mı hiç?
En azından gebe kalabildiğinizi biliyorsunuz bu da birşey. Ben daha ondan bile emin değilim. Hiç gebe kalamadım. Bakalım birkaç aya belli olur. Sizin de tez zaman da sorunlarınız hallolur umarım. Ama çözülür gibi gözüküyor. Operasyon sonrası sağlıklı gebe kalabilirsiniz umarım. Hiç korkmayın.Ama içim içimi yiyor yani tekrar hamile kalsam sevinemiycek durumdayım . Bu kimyasal gebeliklerin pek sebebi bilinmiyor . Ben iki sebepten olabilir diye düşünüyorum biri pıhtılaşma diğeri polip. İkisi için de ara tatilde gereken neyse yapmak istiyorum. Şu an çalıştığım için fırsatım olmuyor
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelikler elde ederizEn azından gebe kalabildiğinizi biliyorsunuz bu da birşey. Ben daha ondan bile emin değilim. Hiç gebe kalamadım. Bakalım birkaç aya belli olur. Sizin de tez zaman da sorunlarınız hallolur umarım. Ama çözülür gibi gözüküyor. Operasyon sonrası sağlıklı gebe kalabilirsiniz umarım. Hiç korkmayın.