B begumU35 hnm merhabalar umarım cevap vermek için gecıkmedim .degılse de yine de tecrübemi bundan sonra aynı sorulara cevap arayan arkadaşlar ıcın paylaşmak istiyorum cunku ben pek cevap bulamamıştım :sorunum malum yukarıda yazdığım gibi .transfer ıcın başlayacağım ay rahım filminde hafif bi yapısıklık görüldü sonrasında cok sorun yaratmayabilir transfere engel olmayacak yerde ve miktarda dendi ..rahım duvarım ölçülüyordu her iki güne bir sonrasında baktık kü ilk defa rahım duvarım kalınlaşmıyor alt sınırda kalıyor .histeroskopi ıcın Yücel Karaman a yonlendırıldım ve iyi ki dıyorum arkadaşlar iyi kiMerhaba bende yücel karaman a histeroskopi olsun t rahim den dolayı spiralden sonra balon uygulaması yapacağını söyledi. Siz oldunuz mu balon uygulamasını bende korkuyorum çok acılı mı acaba
çok sevindim işleminizin başaralı olmasına darısı başıma benimde kürtajdan sonra yapışıklık olmuştu izmirde oldum histeroskopi ama kalınlaşmadı rahmim bir yıldır biz de yücel hocaya geldik istanbula meğer t rahim varmış bende.Tek gelicem uçakla istanbula aynı gün içinde dönücem korktum şimdi o kadar acıyosa eğer sıkıntı yaşamam inşallah.Acıya dayanıklıyım esasında ama bilemedim şimdiB begumU35 hnm merhabalar umarım cevap vermek için gecıkmedim .degılse de yine de tecrübemi bundan sonra aynı sorulara cevap arayan arkadaşlar ıcın paylaşmak istiyorum cunku ben pek cevap bulamamıştım :sorunum malum yukarıda yazdığım gibi .transfer ıcın başlayacağım ay rahım filminde hafif bi yapısıklık görüldü sonrasında cok sorun yaratmayabilir transfere engel olmayacak yerde ve miktarda dendi ..rahım duvarım ölçülüyordu her iki güne bir sonrasında baktık kü ilk defa rahım duvarım kalınlaşmıyor alt sınırda kalıyor .histeroskopi ıcın Yücel Karaman a yonlendırıldım ve iyi ki dıyorum arkadaşlar iyi kişükürler olsun ki doğru yonlendırme ve doğru doktor cok önemli .Memorial dan Semra hoca beni isinin en iyisidir diyerek gonderdı Yücel beye Brüksel tüp bebek merkezine .gelelım konuya :spiral çıkarılırken hıc bi şey hissetmedim .ancak o balon yok mu beni bitirdi .açıkçası anestezi için o parayı vermeyeyım nasılsa bir dakıkalık bir işlem dayanırım demıstim ama dayanılacak gibi degıldi !umarım bi daha ıhtıyac duymam ama duyacak olsam asla genel anestezi olmadan yaptırmam o işlemi .Spnrasında tansiyonum düştü ağrıdan olecehım sandım yanımda kardesım vardı yüzün bembeyaz dedi .agrı kesıcı igne de yaptılar .agrı balon çıkarıldıktan sonra da bi yarım saat kadar net devam edıyor .sonuca gelıyorum bu ay rahım filmi istemıstı Yücel bey cektırdım yapısıklık gecmıs tertemiz çıktı dahası daha adetın 2.günü bile transfer ıcın yeterli bir rahım duvarı kalınlığım vardı hıc ilac estrofem kullanmadığım halde 8.9 mm ölçüldü .
Merhaba histereskopi fiyatı ne kadardı. Geçmiş olsunB begumU35 hnm merhabalar umarım cevap vermek için gecıkmedim .degılse de yine de tecrübemi bundan sonra aynı sorulara cevap arayan arkadaşlar ıcın paylaşmak istiyorum cunku ben pek cevap bulamamıştım :sorunum malum yukarıda yazdığım gibi .transfer ıcın başlayacağım ay rahım filminde hafif bi yapısıklık görüldü sonrasında cok sorun yaratmayabilir transfere engel olmayacak yerde ve miktarda dendi ..rahım duvarım ölçülüyordu her iki güne bir sonrasında baktık kü ilk defa rahım duvarım kalınlaşmıyor alt sınırda kalıyor .histeroskopi ıcın Yücel Karaman a yonlendırıldım ve iyi ki dıyorum arkadaşlar iyi kişükürler olsun ki doğru yonlendırme ve doğru doktor cok önemli .Memorial dan Semra hoca beni isinin en iyisidir diyerek gonderdı Yücel beye Brüksel tüp bebek merkezine .gelelım konuya :spiral çıkarılırken hıc bi şey hissetmedim .ancak o balon yok mu beni bitirdi .açıkçası anestezi için o parayı vermeyeyım nasılsa bir dakıkalık bir işlem dayanırım demıstim ama dayanılacak gibi degıldi !umarım bi daha ıhtıyac duymam ama duyacak olsam asla genel anestezi olmadan yaptırmam o işlemi .Spnrasında tansiyonum düştü ağrıdan olecehım sandım yanımda kardesım vardı yüzün bembeyaz dedi .agrı kesıcı igne de yaptılar .agrı balon çıkarıldıktan sonra da bi yarım saat kadar net devam edıyor .sonuca gelıyorum bu ay rahım filmi istemıstı Yücel bey cektırdım yapısıklık gecmıs tertemiz çıktı dahası daha adetın 2.günü bile transfer ıcın yeterli bir rahım duvarı kalınlığım vardı hıc ilac estrofem kullanmadığım halde 8.9 mm ölçüldü .
Merhaba. Ben yumurta toplama işlemiyle birlikte yaptırdığım için 10 bin aldılar ama normalde 16 bin dendi.Merhaba histereskopi fiyatı ne kadardı. Geçmiş olsun
Tamam teşekkür ederimMerhaba. Ben yumurta toplama işlemiyle birlikte yaptırdığım için 10 bin aldılar ama normalde 16 bin dendi.