- 23 Ağustos 2015
- 75
- 76
- 30
-
- Konu Sahibi kimyager1508
İyiyim canım sen nasılsın ?Nasılsın abla
Bende iyiyim abla nasıl gidiyo bi gelişme var mı
İnşallah canım allah yardımcın olsun detaylı ultrason nasılmış ki inşallah düzelir her şey peki rahim içerisinde ki perde bebek olmasına engelmiymişAnladım abla înş bu verdiği ilaç îşe yarar bende malim yarın detaylı ultrasona giricem perdeye bi de orda bakıcak ondan sonra rahim filmi daha sonra ameliyat işte bakalım hayırlısı
Canım maalesef her doktor farklı söylüyor bende polip ameliyatı için özel hastane tüp bebek merkezi üniversite devlet hepsine sordum engel mi değil mi diye ama bazıları engel bazıları değil dedi .Abla renkli ultrason işte o dediğim doktor engel değil diyo ama bende hiç gebelik olmadı bazıları da engel diyor anlamadım valla hiç bişi git gil gel anca başka bişi yok sen hiç duydun mu ameliyat olduktan sonra hamile kalan
Sen hiç hormon testi yaptırmadın mı belki tüplerde tıkanıklık yapışıklık vardır oda hsg de çıkar .Abla banada perdenden önce polip denmişti ama ofiste ve karından ultrason da gözüktü şimdi kesin tanı için hsg istıyolar bugün ultrasona girdim bir bölü üç perde var dedi doktora sordum bunun için ameliyat bile yapmıyoruz dedi yani o kadar ciddi bişi değilmiş şimdilik hsg ve adetin üçüncü günü hormon testi istedi yine onlara gidicem ama bayrama denk gelicek gibi gÖzüküyo kafama takıldı engel değilse başka sebeb ne acaba hakkımız da hayırlısı artık kesin bişi deseler de bilsek
Belki fark etmemişlerdir benimde geçen sene hormon testime normal dediler kaç tane özele devlete gittim en son üniversite hastanesi tekrar yaptı troid hastası olduğumu öğrendim .Ne zaman yaptıracaksın hormon testini inşallah her şey dilediğin gibi olur.Yaptırdım abla normal dedi hormon testine kan testine işte hsg de Çıkcak ne varsa belki dediğin gibi tıkalıdır önce benim bi sorunum olmadığı belli olsun da sonra Oda gider inş
Haklısın bene sebepsiz kısırlık dediklerinde bir şey bulsunlar da ne bulurlarsa bulsunlar yeter ki nedenini bileyim demiştim. Yani test başı 10 tl falan özelde fsh lh tsh t4 prolaktin e2 dheas baktırsan 70 tl falan tutar.Belki de abla dediğin gibidir hemen bu adetim de yaptırcam bayrama denk gelicek ama özelde acil de bi şekilde Halletcem artık kesin bişi desinler
Aynen canım yaptır neyse sorun çıksın ortaya sende rahatla sonra hastalığın çözümü içinde koşturmaca başlıyor inşallah tez zamanda evladına kavuşursun.Bişey var deseler dert demeseler dert bilemedim valla napim abla mecbur bayrama denk gelirse yaptıracam ertelemek istemiyorum