Histeroskopi sonrası ne zaman hamile kaldınız?

Nasıl canım sıkkın anlatamam ağlamaktan içim cıktı biliyorum faydası yok ama sinirlerim bozuldu galiba hiç anne olamicam sürekli farklı bişi çıkıyo acele ettikçe böyle oluyo napim bilemedim kimseye bişi anlatamıyorum içim sıkıldı allahım kimseyi dermansız bırakmasın cok zor
Sen hsg çektirmemiş miydin ?
Abla evet öyle ama daha ilk başta bende güç kalmadı her seferinde bişi çıkıyo dayanamıcam galiba eşiminnde destek olduğu yok cocuk için doktora gittiğimden bile haberi yok kimseyle bişi paylaşamıyorum yalnızımm

Neden eşinin haberi yok üzülme aynı şeyleri bende yaşadım ve bir çok kişiden de duydum maalesef kolay olmuyor hastane işleri bugün git yarın gel o test bu test zor oluyor bazen benim de dayanacak gücüm kalmıyor ama her şey evladım için diyorum düşüyorum yollara 2,5 yıldır hastanelerdeyim seni çok iyi anlıyorum

Hsg istedi tam çekinicem önce ofis de bi bakalım dedi polip için baktı ama perde gördü eşiminn haberi yok çünkü hep ertelio ona kalırsa umrunda değil ilk evliliğinden bi kızı var ben adet düzensizliği için gidiyorum diye biliyo öyle de bilsin köstek olmasın bari

Hsg istedi tam çekinicem önce ofis de bi bakalım dedi polip için baktı ama perde gördü eşiminn haberi yok çünkü hep ertelio ona kalırsa umrunda değil ilk evliliğinden bi kızı var ben adet düzensizliği için gidiyorum diye biliyo öyle de bilsin köstek olmasın bari

Anladım eşinin yaşı kaç ki neden çocuk istemiyor .histeroskopi de daha net görünüyor peki ameliyat olursan nasıl olacak eşinden habersiz mi ameliyat olacaksın böyle bir durumu eşinden saklama sonuçta eşinin desteği önemli anne olmak isteğini anlat olmaz mı?

Tam istemiyo değil de abla erteliyor üstüne düşmüyo diyelim yaşı 32 benim 21 ameliyat olursam söylerim perde varmış böyle ameliyat olcam diye ama cocuk için diye söylemem

Sen 5 yılır korundun mu peki ne zamandır çocuğun olmuyor hangi testler yapıldı sana eşin istemiyorsa muayene olmamıştır da

Ben aile içindeki olayların saklanmasını doğru bulmadığım için söyledim ama evinin içerisinde olup biteni ve eşini en iyi sen bilirsin nasıl istersen
İnşş abla cümlemize nasip etsin Rabbim şimdi Eve geldim çıkayım akşam gelirim devam ederi müsait olursan
Tamam canım görüşürüz en azından ağzını ara bakalım ne diyecek.

Abla bi rahim filmini çektireyim kesinleşsin ona göre söylerimm artık napim bende doğru bulmuyorum ama ne bilim bu konularda Tedirginim niraz

Biz hiç korunmadık abla bana hormon ofis kan testleri filan yapıldı işte oda konuyu bilmediği için tabi gitmedi doktora ama bi kızı var bence sorun bende böyle düşündüğüm için de ben gittim önce doktora zaten öyle de cıktı perde varmış bu sebebten olabilir miş hsg yi de önümüzdeki ay düşünüyorum özele sordum dünya para durumum yok mecbur deevlet hastanesi Olcak bekliyorum bakkalım

Biz hiç korunmadık abla bana hormon ofis kan testleri filan yapıldı işte oda konuyu bilmediği için tabi gitmedi doktora ama bi kızı var bence sorun bende böyle düşündüğüm için de ben gittim önce doktora zaten öyle de cıktı perde varmış bu sebebten olabilir miş hsg yi de önümüzdeki ay düşünüyorum özele sordum dünya para durumum yok mecbur deevlet hastanesi Olcak bekliyorum bakkalım
Çok pahalı değil aslında 300 400 arası tabi devlette çekiyor zaten sen doğum hastanesine gidiyorsun yönlendirirler belki
Hiç öyle düşünme ben tüp bebek merkezine gittiğimde ilk gebeliği olmuş ama ikinci olmayan çok vardı .
İnşallah hayırlısıyla hepsini atlatır mutlu haberler verirsin.

X