Histeroskopi sonrası ne zaman hamile kaldınız?

Haklısınız o şekilde en azından daha doğru tedavi uygulanır ve aklımı kurcalamaz dediğinizi uygulucam Tşk ederim tekrar öneriniz için

Gecmiş olsun bende aynı iş güç git gel hep aynı bende bugün doktora gittim elim boş döndüm hiç bi işlem yapmadı Pazartesi tekrar gidicem

Hani anlatmıştım ya polip gözüktü adet döneminde gel bakalım demişti ben önümüzdeki hafta beklerken dün hastalandım bugün de ikinci günü araya hafta sonu girerse biter diye öğleden sonra gittim kan ver dedi yumurta ve hormon için ama öğlenden sonra olduğu için almadılar Pazartesi gel dediler bide ofis için adetin biter bitmez gel dedi sordum hemen mi alıcaksınıZ diye hayır onun için gün veriliyo dedi hani adet bitiminde yapılıyosa bu işlem acaba önümüzdeki Aya mı kalır yoksa rahim kalınlaşmadan yaparlar mı aynı hafta içinde merak ettim doğrusu cok ağır çalışıyorlar ya bütün sinir sistemim çöktü bi an önce düzelsek artık size ne dediler iyisiniz umarım uzun oldu kusura bakmayın

Canim benim gittigim doktor cok acele etti anesteziyi falan
t: 42372112, member: 700869"]Hani anlatmıştım ya polip gözüktü adet döneminde gel bakalım demişti ben önümüzdeki hafta beklerken dün hastalandım bugün de ikinci günü araya hafta sonu girerse biter diye öğleden sonra gittim kan ver dedi yumurta ve hormon için ama öğlenden sonra olduğu için almadılar Pazartesi gel dediler bide ofis için adetin biter bitmez gel dedi sordum hemen mi alıcaksınıZ diye hayır onun için gün veriliyo dedi hani adet bitiminde yapılıyosa bu işlem acaba önümüzdeki Aya mı kalır yoksa rahim kalınlaşmadan yaparlar mı aynı hafta içinde merak ettim doğrusu cok ağır çalışıyorlar ya bütün sinir sistemim çöktü bi an önce düzelsek artık size ne dediler iyisiniz umarım uzun oldu kusura bakmayın[/QUOTE]
Sorun degil canim meraj

Canım geç yazdım eşim netten maç izliyordu . Benim doktorum özellikle regli sonrası yapılmalı dedi hatta üniversite hastanesinde ameliyat oldum anestezi 10 gün sonraya gün veriyordu doktorum arayıp her şeyi ayarladı

Neden öğleden sonra die almadılar bende bu gün gitmişken yaptırmak istedim meğer poliklinik 3 ten sonra kan almıyormuş pazartesiye kaldı.
Seni bugün muayene etti mi vajinal ultrasonla eğer muayenede polip gördüyse regli bitimi ofis histeroskopisi yapar ama ameliyat için gün verir

Yok abla eski sonuclara bakıp adetin bitince bir günn sonra sabah gel ofis için geldim de dedi o kadar bide kan vercem işte yeniden sanırım ofisi Yapıcak ama dediğin gibi ameliyat için gün Vericek

Benim gittiğim bi doğum hastanesi biraz yoğun bu adet sonrası yapmazlarsa bayramdan sonraya kalıcak iki ay atıcak inşş bu hafta olur biter yaa hemen olsun bitsin dedikçe uzuyo

Yok abla eski sonuclara bakıp adetin bitince bir günn sonra sabah gel ofis için geldim de dedi o kadar bide kan vercem işte yeniden sanırım ofisi Yapıcak ama dediğin gibi ameliyat için gün Vericek
Öyle oluyor zaten önce var mı yok mu ofis histeroskopisiyle kesinleşecek oda ameliyathanede yapılıyor sanada ekrandan izletiyor zaten sonra asıl ameliyat için gün veriliyor .
Sen devlette mi olacaksın anesterziden randevu alman muayene olman falan bir haftanı alır belki ama doktorun ayarlar

Evet abla devlet hastanesi ama doktorumdan hiç umutlu değilim uğraşmaz gibi geliyo
Doktorunu değiştir o zaman eğer polip kesinleşir ve alınması gerekirse nasıl alacağını sor çünkü tekrar edebiliyor bunun için yakma işlemi yapılıyor bazılarına ilaçta verilmiş tekrar etmemesi için

Nasıl canım sıkkın anlatamam ağlamaktan içim cıktı biliyorum faydası yok ama sinirlerim bozuldu galiba hiç anne olamicam sürekli farklı bişi çıkıyo acele ettikçe böyle oluyo napim bilemedim kimseye bişi anlatamıyorum içim sıkıldı allahım kimseyi dermansız bırakmasın cok zor

Kendini üzme canım sonuçta tedavisi varmış ameliyat yapılacak diyorsun sonunu düşün

Abla evet öyle ama daha ilk başta bende güç kalmadı her seferinde bişi çıkıyo dayanamıcam galiba eşiminnde destek olduğu yok cocuk için doktora gittiğimden bile haberi yok kimseyle bişi paylaşamıyorum yalnızımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…