- 23 Ağustos 2015
- 75
- 76
- 30
- Konu Sahibi kimyager1508
Haklısınız o şekilde en azından daha doğru tedavi uygulanır ve aklımı kurcalamaz dediğinizi uygulucam Tşk ederim tekrar öneriniz için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TabiMerhaba bi kaç soru daha sorabilir miyim
Size de hayırlı akşamlar napim bu gün doktordan geldim tekrar doktora gideceğim troid için siz nasılsınızNasıldınız konuşmayalı burda olmanıza sizi gördüğüme çok sevindim hayırlı akşamlar
Canim benim gittigim doktor cok acele etti anesteziyi falanHani anlatmıştım ya polip gözüktü adet döneminde gel bakalım demişti ben önümüzdeki hafta beklerken dün hastalandım bugün de ikinci günü araya hafta sonu girerse biter diye öğleden sonra gittim kan ver dedi yumurta ve hormon için ama öğlenden sonra olduğu için almadılar Pazartesi gel dediler bide ofis için adetin biter bitmez gel dedi sordum hemen mi alıcaksınıZ diye hayır onun için gün veriliyo dedi hani adet bitiminde yapılıyosa bu işlem acaba önümüzdeki Aya mı kalır yoksa rahim kalınlaşmadan yaparlar mı aynı hafta içinde merak ettim doğrusu cok ağır çalışıyorlar ya bütün sinir sistemim çöktü bi an önce düzelsek artık size ne dediler iyisiniz umarım uzun oldu kusura bakmayın
Hani anlatmıştım ya polip gözüktü adet döneminde gel bakalım demişti ben önümüzdeki hafta beklerken dün hastalandım bugün de ikinci günü araya hafta sonu girerse biter diye öğleden sonra gittim kan ver dedi yumurta ve hormon için ama öğlenden sonra olduğu için almadılar Pazartesi gel dediler bide ofis için adetin biter bitmez gel dedi sordum hemen mi alıcaksınıZ diye hayır onun için gün veriliyo dedi hani adet bitiminde yapılıyosa bu işlem acaba önümüzdeki Aya mı kalır yoksa rahim kalınlaşmadan yaparlar mı aynı hafta içinde merak ettim doğrusu cok ağır çalışıyorlar ya bütün sinir sistemim çöktü bi an önce düzelsek artık size ne dediler iyisiniz umarım uzun oldu kusura bakmayın
Neden öğleden sonra die almadılar bende bu gün gitmişken yaptırmak istedim meğer poliklinik 3 ten sonra kan almıyormuş pazartesiye kaldı.Hani anlatmıştım ya polip gözüktü adet döneminde gel bakalım demişti ben önümüzdeki hafta beklerken dün hastalandım bugün de ikinci günü araya hafta sonu girerse biter diye öğleden sonra gittim kan ver dedi yumurta ve hormon için ama öğlenden sonra olduğu için almadılar Pazartesi gel dediler bide ofis için adetin biter bitmez gel dedi sordum hemen mi alıcaksınıZ diye hayır onun için gün veriliyo dedi hani adet bitiminde yapılıyosa bu işlem acaba önümüzdeki Aya mı kalır yoksa rahim kalınlaşmadan yaparlar mı aynı hafta içinde merak ettim doğrusu cok ağır çalışıyorlar ya bütün sinir sistemim çöktü bi an önce düzelsek artık size ne dediler iyisiniz umarım uzun oldu kusura bakmayın
Öyle oluyor zaten önce var mı yok mu ofis histeroskopisiyle kesinleşecek oda ameliyathanede yapılıyor sanada ekrandan izletiyor zaten sonra asıl ameliyat için gün veriliyor .Yok abla eski sonuclara bakıp adetin bitince bir günn sonra sabah gel ofis için geldim de dedi o kadar bide kan vercem işte yeniden sanırım ofisi Yapıcak ama dediğin gibi ameliyat için gün Vericek
Doktorunu değiştir o zaman eğer polip kesinleşir ve alınması gerekirse nasıl alacağını sor çünkü tekrar edebiliyor bunun için yakma işlemi yapılıyor bazılarına ilaçta verilmiş tekrar etmemesi içinEvet abla devlet hastanesi ama doktorumdan hiç umutlu değilim uğraşmaz gibi geliyo
Hayırlı haberler verirsin inşallah cevap yazarsın.Adetim bitti yarın gidicem sabahtan ofis içinn abla ne dicekler bakalım
Gittim bugünn ofis yaptı polip göremedim. Ama perde var dedi rahim filmi cekip ameliyat Yapıcak galiba her gittiğimde farklı bişi çıkıyo kafayı yicek gibiyimHayırlı haberler verirsin inşallah cevap yazarsın.
Kendini üzme canım sonuçta tedavisi varmış ameliyat yapılacak diyorsun sonunu düşünNasıl canım sıkkın anlatamam ağlamaktan içim cıktı biliyorum faydası yok ama sinirlerim bozuldu galiba hiç anne olamicam sürekli farklı bişi çıkıyo acele ettikçe böyle oluyo napim bilemedim kimseye bişi anlatamıyorum içim sıkıldı allahım kimseyi dermansız bırakmasın cok zor