mrb bende kısaca hikayemi sizlerle paylaşmak istiyorum. eylülde 2 yıl olacak inş evleneli.ilk 3 aydan sonra korunmadık ama gebe kalamadım 1.yılı iki ay geçe doktora gittim hormon testi ,muayene vs neyse doktor normal herşey acele etme dedi folic asit verip yolladı beni neyse aradan zaman geçti yine olmadı alla alla dedim başka doktora gittim bikaç ay sonra eşim de muayene oldu,sperm testi normalmiş neyse son gittiğim doktor sana hsg çekelim dedi çektik nisann sonunda anestezi altında ama sonuça dair net konuşmadı doktor sol tüpüm açık normal sağ tüp şaibeli tam açıkdeil gibi ve rahmimde üst kısmı aşağıya doğru basık biraz bu sıkıntı olabilir gebelik olurda bebek buraya tutunursa falan dedi ama sıkıntı olmayadabilir dedi beklemedeydim yani.neyse o doktoru da değiştirdim geçen ay gittiğim doktorda hsg sonucuna baktı senin tek tüpün açık dedi klomene başladık ama tıkalı tüpümdeki sağ yumurtalığım gelişti ve adet oldum sonra hüsran yine.adet oldum gittim bu son doktora bu ay yeniden ilaçla başladık bakalım <Allah Büyük> hayırlısıyla nasip olur inşAllah Rabbim imrendirmesin kimseyi bide göbeğim var benm bölgesel yağ yani millet hamile misin demezmi yok kaç aylık nasıl gidiyor bilmem ne new dersiniz bu işe bunaldım walla dualarınızı bekliyorum bu da benim hikayem.ALLAH VAR GAM YOK:)[/QUOTE