Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ne güzel doktor bana da adet olunca gel bakıcaz dedi tam beklediğin zamanda mı oldun canımBenim de tam 8 gün kanamam olmuştu.regl gecikmem olmadı. Sonraki ay doğal hamile kaldım.
Geçmiş olsun öncelikle, histeroskopi işlemi ücreti için ücret ne kadardı acaba öğrenebilir miyimKızlar Histeroskopi işlemi oldu bahçecide 7 martta yaptım 8 gün adet oldum uzun sürdü normal mi birde işlemden sonra adet gecikmesi yaşadınız mı![]()
Çok teşekkür ederim bahçeci Fulya da yaptım 65.000 küsür para verdimGeçmiş olsun öncelikle, histeroskopi işlemi ücreti için ücret ne kadardı acaba öğrenebilir miyim
Evet öyle oldu.Yaa ne güzel doktor bana da adet olunca gel bakıcaz dedi tam beklediğin zamanda mı oldun canım
Canım ben de rahim filmi çektirdim çok araştırdım fiyatları eğer istanbuldaysan çapa yada Cerrahpaşa hastanesiydi tam hatırlamıyorum ama adı ultra emar görüntüleme merkeziydi paraya bak fiyat al ama telefonda konuşurken pazarlık yap yapabildiğin kadar piyasa göre en uygun yer parasıydı haberin olsun Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınBende rahim filmi cektircem
Bunlar hep ne çok paralar ya, ins bu işleme gerek kalmaz. Transfer bile 60 olmuş
Bende rahim filmi cektircem
Bunlar hep ne çok paralar ya, ins bu işleme gerek kalmaz. Transfer bile 60 olmuş
Ben yeni oldum Histeroskopi transfer nisan ayında olumlu sonuç alırsam yarım bend çift embriyo transferi yapacağımKızlar merhaba 27 ocakta çift embriyo transferi oldum kimyasal ile sonuçlandı rahimde hiç bir problem yok doktorum şimdi histereskopi yapıp öyle transfer yapalım dedi salı günü olacağım varmi böyle olup pozitif sonuç alan
Evet bende salı histereskopi olup birdahaki adet de transfer sürecine gireceğim insallah güzel ssoniclansin sizindeBen yeni oldum Histeroskopi transfer nisan ayında olumlu sonuç alırsam yarım bend çift embriyo transferi yapacağım