Histeroskopi sonrası adet

vuslatkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2024
10
2
1
25
Kızlar Histeroskopi işlemi oldu bahçecide 7 martta yaptım 8 gün adet oldum uzun sürdü normal mi birde işlemden sonra adet gecikmesi yaşadınız mı 🫶🏻

Benim de tam 8 gün kanamam olmuştu.regl gecikmem olmadı. Sonraki ay doğal hamile kaldım.

Bende rahim filmi cektircem
Bunlar hep ne çok paralar ya, ins bu işleme gerek kalmaz. Transfer bile 60 olmuş

Bende rahim filmi cektircem
Bunlar hep ne çok paralar ya, ins bu işleme gerek kalmaz. Transfer bile 60 olmuş
Canım ben de rahim filmi çektirdim çok araştırdım fiyatları eğer istanbuldaysan çapa yada Cerrahpaşa hastanesiydi tam hatırlamıyorum ama adı ultra emar görüntüleme merkeziydi paraya bak fiyat al ama telefonda konuşurken pazarlık yap yapabildiğin kadar piyasa göre en uygun yer parasıydı haberin olsun Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Kızlar merhaba 27 ocakta çift embriyo transferi oldum kimyasal ile sonuçlandı rahimde hiç bir problem yok doktorum şimdi histereskopi yapıp öyle transfer yapalım dedi salı günü olacağım varmi böyle olup pozitif sonuç alan

Kızlar merhaba 27 ocakta çift embriyo transferi oldum kimyasal ile sonuçlandı rahimde hiç bir problem yok doktorum şimdi histereskopi yapıp öyle transfer yapalım dedi salı günü olacağım varmi böyle olup pozitif sonuç alan
Ben yeni oldum Histeroskopi transfer nisan ayında olumlu sonuç alırsam yarım bend çift embriyo transferi yapacağım

Ben yeni oldum Histeroskopi transfer nisan ayında olumlu sonuç alırsam yarım bend çift embriyo transferi yapacağım
Evet bende salı histereskopi olup birdahaki adet de transfer sürecine gireceğim insallah güzel ssoniclansin sizinde

Back
X