- Emoji Skoru
- 504
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi gamzelim1414
Kızlar, histeroskopi ameliyatından kaç ay sonra hamile kaldınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger bu ay olursa 1 ay olacak ama ben ameliyat olmadım sadece histeroskopideki verilen sıvı ile rahim içi temizlendiKızlar cevap verecek kimse yok mu ?
Rahim filmi çektirdim. Polip çıktı. Histeroskopi ameliyatıyla alacaklar polipi gebeliğe engelmiş.Ben olalı ikinci rengl dönemini bekliyorum henüz gebelik oluşmadı. Peki siz histereskopi sonrası bir rahîm filmi cektirdiniz mi
Bilmiyorum benim önce çekildi polip çıktığı için histeroskopi olacağımHistereskopiden sonra rahim filmi çekilmek şartmi benim öncesinde çekildi temiz çikmıstı
Evet engel gebe kalırsınız da bebek yasayamayabilirRahim filmi çektirdim. Polip çıktı. Histeroskopi ameliyatıyla alacaklar polipi gebeliğe engelmiş.
O yüzden aldıracağım bu ay İnşaAllahEvet engel gebe kalırsınız da bebek yasayamayabilir
Şimdiden çok geçmiş olsun canım.O yüzden aldıracağım bu ay İnşaAllah
Çok teşekkür ederimŞimdiden çok geçmiş olsun canım.
Bende oldum. 1 hafta oldu. Geçti gitti Allah'a şükür.Rahim filmi çektirdim. Polip çıktı. Histeroskopi ameliyatıyla alacaklar polipi gebeliğe engelmiş.
MaşaAllahErtesi ay![]()
Geçmiş olsun. Darısı başımaBende oldum. 1 hafta oldu. Geçti gitti Allah'a şükür.
Herkese nasip olsun insallah.MaşaAllahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah
![]()
İnşaAllahHerkese nasip olsun insallah.![]()
Sizin polipinizin boyutu ne kadardı acaba?Herkese nasip olsun insallah.![]()
Polip yoktu. Tepede bi çıkıntı vardı o giderildi.Sizin polipinizin boyutu ne kadardı acaba?
Anladım teşekkür ederimPolip yoktu. Tepede bi çıkıntı vardı o giderildi.