Histeroskobi oldum doğum kontrol hapi kullaniyorum hamilelik olur mu

Dua Kaddd

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2023
22
6
6
32
Merhabalar histeroskobi oldum 30 kasımda doktorum 3 ay dogum kontrol hapi kullanmam gerektiğini söyledi yapisiliklik olmasın die böyle birsey yaşayan var mı yardımcı olur musunuz

Merhaba bende 3 negatif asılama sonrası Histeroskopi oldum ve bana doğum kontrol hapı verilmedi miyom varmış onlar alındı hamile kalman daha kolaylaşacak dedi doktorum ilk adetimi dün oldum Histeroskopi sonrası şimdi gonalf iğne ile deneme yapacağım bu ay

Geçmiş olsun sizede Rabbım en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin bana da doktorum doğum kontrol hapı gibi düşünme hormon amaçlı dedi 3 ay kullanmam gerektiğini söyledi clyclo prognova

Yapisiklik olmaması için düzenli kullanmam gerektiğini söyledi bana da
Rabbım isteyen herkese hayırlısı ile
Siz ne kadar süredir tedavidesiniz

Yapisiklik olmaması için düzenli kullanmam gerektiğini söyledi bana da
Rabbım isteyen herkese hayırlısı ile
Siz ne kadar süredir tedavidesiniz
Biz iki seneyi aştık artık hiç gebelik elde edemedik hiçbir sorun da yok sperm çok iyi rahil filmim de tüplerim açık hormonlarım normal ben artık araştırmaktan en son Histeroskopi operasyonunu buldum doktoruma söyledim yapalım dedi meğer içerde miyomlar varmış hamile kalmaya engel. Onlar alındı şimdi yumurta büyütüp ovitrelle yapacağız bir engel yok önümüzde Allah’ımda nasip ederse olacak. Yani artık negatifi çağrıştırmak istemiyorum pozitif düşünüyorum

Rabbım güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah bu süreçte sabir çok önemli bizde 4 senedir uğraşıyoruz her gittimiz doktorda farklı şeyler öğrendik.
Güzel dusun güzel olsun

Artık kime hangi doktora inanacagımızı şaşırdık gerçekten inşallah yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize
inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kesinlikle mesela bana da ilk gittim doktorlar rahim kalp seklinde ama sknti olmaz hamilelik icin engel değil dediler şimdiki doktorum bu sknti dedi

inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kesinlikle mesela bana da ilk gittim doktorlar rahim kalp seklinde ama sknti olmaz hamilelik icin engel değil dediler şimdiki doktorum bu sknti dedi
Ben çok okudum kalp şeklinde rahim olup hamile kalamayanları belki de bu yüzdendir. Benımde hsg de tüpler açık sorun yok dendi ama miyom varmış Histeroskopi ile öğrenildi ve alındı meğer miyom engel oluyormuş. Ama birsey söyliyim mi kesinlkle profesör bir doktora gidin ben kaç tanesine gittim hepsi bişey yok deyip aşılama yapıp gönderdi maddi manevi okadar yıprandık ki kimse demedi miyom var diye oysa ki prof doktor sana ben 10 tane de aşılama yapsam miyomlar spermin gecisini engeller tutmaz dedi bakalım suan beklemekten başka çaremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…