Merhaba. Histereskopi ile polip aldıracağıö reglimden sonra önümüzdeki haftalarda. Daha önce hiç rahim filmi çektirmedim. Histereskopiyle tüplerde bir sorun olup olmadığı görünüyor mu yoksa sonrasında hsg çekilmeli miyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Gebelik oluşmadığı için hsg çektirdik biz verilen ilaçla tüplerin tıkanık olup olmadığı anlaşılıyor yayılmasıyla anlaşılıyor yani bende tıkanıklık çıkmıştı dün histereskopi oldum T şekli rahim icin. Yani ne kadar doğru biliyorum bilmiyorum ama tahminimce histereskopi direk rahime gittiği için tüpleri bence gormez
Gebelik oluşmadığı için hsg çektirdik biz verilen ilaçla tüplerin tıkanık olup olmadığı anlaşılıyor yayılmasıyla anlaşılıyor yani bende tıkanıklık çıkmıştı dün histereskopi oldum T şekli rahim icin. Yani ne kadar doğru biliyorum bilmiyorum ama tahminimce histereskopi direk rahime gittiği için tüpleri bence gormez
Teşekkür ederim cevabınız için histereskopi olmam gerekiyor polip alınması için. Ben belki histereskopide tüpleri görüyordur hsg gerek kalmaz diye bir ümitlenmiştim ama sandığım gibi olmayacak sanırım :)