Histereskopi adetin hemen sonrasında yapılır rahim filmin de bi sorun çıkarsa histereskopi de daha detaylı görünsün diye ve tedavi yapılsın diye yapılır . Rahim filminde hiç bir şey çıkmasa bile bazen doktorlar daha detaylı bakalım şüphe kalmasın diye yapıyorlar bana bu yüzden yapmistimerhaba bugün doktorumla görüştüm 1 senedir gebelik olmayınca adetin 5. günü rahim filmi birkaç gün sonrada tanısal histeroskopi yapalım dedi. kafam karıştı birkaç arayla yapmanın sıkıntısı olur mu yada rahim filmi temiz çıkarsa gerek varmı
yardımcı olursanız seviniirim.
cevabınız için teşekkür ederim. başka bir doktor ile görüştüm tanısala ihtiyaç olmazsa yapılmasına gerek yok dedi bakalımHistereskopi adetin hemen sonrasında yapılır rahim filmin de bi sorun çıkarsa histereskopi de daha detaylı görünsün diye ve tedavi yapılsın diye yapılır . Rahim filminde hiç bir şey çıkmasa bile bazen doktorlar daha detaylı bakalım şüphe kalmasın diye yapıyorlar bana bu yüzden yapmisti
Eğer ki bir şey yoksa rahiminizle çok oynamalarına izin vermeyin Derimcevabınız için teşekkür ederim. başka bir doktor ile görüştüm tanısala ihtiyaç olmazsa yapılmasına gerek yok dedi bakalım
günaydın teşekkür ederim cevabınız için doğru söylüyorsunuz bende histereskopiyi yaptırmamaya karar verdim rahim filmini de şubatta çektirmeye karar verdim.Eğer ki bir şey yoksa rahiminizle çok oynamalarına izin vermeyin Derim
Hakkinuz da hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim hepimize kolaylık versingünaydın teşekkür ederim cevabınız için doğru söylüyorsunuz bende histereskopiyi yaptırmamaya karar verdim rahim filmini de şubatta çektirmeye karar verdim.
Canım ben dün rahim filmi çektirdim yarın da histeroskopi olacağım oluyor yani inşallah bir sıkıntı olmazmerhaba bugün doktorumla görüştüm 1 senedir gebelik olmayınca adetin 5. günü rahim filmi birkaç gün sonrada tanısal histeroskopi yapalım dedi. kafam karıştı birkaç arayla yapmanın sıkıntısı olur mu yada rahim filmi temiz çıkarsa gerek varmı
yardımcı olursanız seviniirim.
teşekkür ederim. çok geçmiş olsun rahim filminde sorun çıktı mı pekiCanım ben dün rahim filmi çektirdim yarın da histeroskopi olacağım oluyor yani inşallah bir sıkıntı olmaz
amin... inşallah tez zamanda rabbim isteyen herkese sağıklı mutlu güzel kaderli evlatlar nasip etsinHakkinuz da hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim hepimize kolaylık versin
Sol taraf açıktı sağ tarafta tıkanıklık çıktı onu da orda selektif le açtılarteşekkür ederim. çok geçmiş olsun rahim filminde sorun çıktı mı peki
Evet sağ tarafta tıkanıklık çıktı onu da film esnasında açtılar sanırım bu yüzden olmuyordu çünkü 4 aydır hep sağdan yumurtluyordumteşekkür ederim. çok geçmiş olsun rahim filminde sorun çıktı mı peki
günaydın filmden sonra çok hamile kalan var bir arkadaşımda ikinci ayında hamile kaldı şimdi bebişimiz 45 günlük inşallah tez zamanda sizde güzel haberi alırsınız. siz ne kadardır deniyorsunuzEvet sağ tarafta tıkanıklık çıktı onu da film esnasında açtılar sanırım bu yüzden olmuyordu çünkü 4 aydır hep sağdan yumurtluyordum
İnşallah canım 7 aydır deniyoruz ben çok evhamlı olduğum için her ay doktora gittim tüm doktorlar acele ettiğimi vs söylediler beklemek istemiyorum dedim öyle iştegünaydın filmden sonra çok hamile kalan var bir arkadaşımda ikinci ayında hamile kaldı şimdi bebişimiz 45 günlük inşallah tez zamanda sizde güzel haberi alırsınız. siz ne kadardır deniyorsunuz