Histereskopi

Selin1998

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
281
209
26
Selam hanimlar, önceki ay rahim filmi çekildim ve rahimde oval milimetrik küçük yapışıklık alana rastlanmıştı ayni anda yumurta takibi yapılıyordu, ovulasyon oldu yumurta çatladı ama hamilelik olmadi adet oldum, adetten sonra doktorum histereskopi önerdi ve bu ay adet sonrası histreskopi oldum, sonuç: doktor dedi ki rahimde yapışıklığa raslanmadi, rahim temiz, rahim filmi çekiminde de belki kan pihtisi olmuş o yapışıklık olarak gözükmüş sonradan kaybolmuş olabilir dedi, şaşırdım. Çünkü o yapışıklık hamile kalmama engel diye düşünüp operasyondan sonra hamile kalirim diye ümit ediyordum, arkadaşlardan böyle bir duruma rastlayanlar oldumu acaba.
Her seferinde bir şey çıkıyor vakti zamani gelmediği için belki Rabbim küçük şeylerle imtihan ediyor, sonumuz hayrolsun bebek bekleyisinde olanlara Rabbim tez zamanda nasıp etsin.

Bende 3 yıllık evliyim 25 yaşındayım eşimde problem vardı şimdiye kadar gittiğim hiç bir dokktor kötü bir şey söylemedi benim için herşey yolunda demişti bı tüp bebek yaptirdum 13 yumurta toplanmıştı . Yazın doktor herşeye rağmen bı histereskopi yapalım ddi ondan sonra adetim az gelmeye başladı bende herhangi bi doktora gittim oda yumurta rezervin az gibi dedi çok moralim bozuldu benden amh aldı ama daha çıkmadı diğer değerlerinde iyi hormon olarak normal FSH lh falan kaç gündür çok moralim bozuk bide adetimin 1. günü bakmıştı etkisi varmı bilmiyorumcok üzgünümbende yapışıklık mı oldu diye düşünüyorum...

merhaba bugün doktorumla görüştüm 1 senedir gebelik olmayınca adetin 5. günü rahim filmi birkaç gün sonrada tanısal histeroskopi yapalım dedi. kafam karıştı birkaç arayla yapmanın sıkıntısı olur mu yada rahim filmi temiz çıkarsa gerek varmı
yardımcı olursanız seviniirim.

merhaba bugün doktorumla görüştüm 1 senedir gebelik olmayınca adetin 5. günü rahim filmi birkaç gün sonrada tanısal histeroskopi yapalım dedi. kafam karıştı birkaç arayla yapmanın sıkıntısı olur mu yada rahim filmi temiz çıkarsa gerek varmı
Histereskopi adetin hemen sonrasında yapılır rahim filmin de bi sorun çıkarsa histereskopi de daha detaylı görünsün diye ve tedavi yapılsın diye yapılır . Rahim filminde hiç bir şey çıkmasa bile bazen doktorlar daha detaylı bakalım şüphe kalmasın diye yapıyorlar bana bu yüzden yapmisti

Histereskopi adetin hemen sonrasında yapılır rahim filmin de bi sorun çıkarsa histereskopi de daha detaylı görünsün diye ve tedavi yapılsın diye yapılır . Rahim filminde hiç bir şey çıkmasa bile bazen doktorlar daha detaylı bakalım şüphe kalmasın diye yapıyorlar bana bu yüzden yapmisti
cevabınız için teşekkür ederim. başka bir doktor ile görüştüm tanısala ihtiyaç olmazsa yapılmasına gerek yok dedi bakalım

Eğer ki bir şey yoksa rahiminizle çok oynamalarına izin vermeyin Derim
günaydın teşekkür ederim cevabınız için doğru söylüyorsunuz bende histereskopiyi yaptırmamaya karar verdim rahim filmini de şubatta çektirmeye karar verdim.

Canım ben dün rahim filmi çektirdim yarın da histeroskopi olacağım oluyor yani inşallah bir sıkıntı olmaz

Evet sağ tarafta tıkanıklık çıktı onu da film esnasında açtılar sanırım bu yüzden olmuyordu çünkü 4 aydır hep sağdan yumurtluyordum
günaydın filmden sonra çok hamile kalan var bir arkadaşımda ikinci ayında hamile kaldı şimdi bebişimiz 45 günlük inşallah tez zamanda sizde güzel haberi alırsınız. siz ne kadardır deniyorsunuz

günaydın filmden sonra çok hamile kalan var bir arkadaşımda ikinci ayında hamile kaldı şimdi bebişimiz 45 günlük inşallah tez zamanda sizde güzel haberi alırsınız. siz ne kadardır deniyorsunuz
İnşallah canım 7 aydır deniyoruz ben çok evhamlı olduğum için her ay doktora gittim tüm doktorlar acele ettiğimi vs söylediler beklemek istemiyorum dedim öyle işte

X