Selam hanimlar, önceki ay rahim filmi çekildim ve rahimde oval milimetrik küçük yapışıklık alana rastlanmıştı ayni anda yumurta takibi yapılıyordu, ovulasyon oldu yumurta çatladı ama hamilelik olmadi adet oldum, adetten sonra doktorum histereskopi önerdi ve bu ay adet sonrası histreskopi oldum, sonuç: doktor dedi ki rahimde yapışıklığa raslanmadi, rahim temiz, rahim filmi çekiminde de belki kan pihtisi olmuş o yapışıklık olarak gözükmüş sonradan kaybolmuş olabilir dedi, şaşırdım. Çünkü o yapışıklık hamile kalmama engel diye düşünüp operasyondan sonra hamile kalirim diye ümit ediyordum, arkadaşlardan böyle bir duruma rastlayanlar oldumu acaba.
Her seferinde bir şey çıkıyor vakti zamani gelmediği için belki Rabbim küçük şeylerle imtihan ediyor, sonumuz hayrolsun bebek bekleyisinde olanlara Rabbim tez zamanda nasıp etsin.
Her seferinde bir şey çıkıyor vakti zamani gelmediği için belki Rabbim küçük şeylerle imtihan ediyor, sonumuz hayrolsun bebek bekleyisinde olanlara Rabbim tez zamanda nasıp etsin.