• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

histereskopi yaptıran varmı lütfen yardım edin

esilam57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
1.150
11
88
İstanbul
merhaba arkadaşlar.hsg çektirdim.sonuç:rahimde perde varmış.histereskopiyle bakılması ve perdenin açılması gerekiyormuş.yaptıran varmı aranızda ve hangi hastanede yaptırdız.çok korkuyorum lütfen yardım edin.

histereskopi yaptıran kimse yokmu arkadaşlar.acil cevap bekliyom.

Mrb esilam.. ben geçtiğimiz ay yaptırdım.HSG çektirdim netleşince ameliyat oldum.İstanbulda sema hastanesinde oldum.Tavsiye ederim.Çok rahat geçti akşamda çıkmıştım zaten..Korkulacak bi operasyon değil.Tabi iyi bir uzman bulmak önemli...Geçmiş olsun şimdiden..Sormak istediğin bişey olursa cvp larım..

Mrb esilam.. ben geçtiğimiz ay yaptırdım.HSG çektirdim netleşince ameliyat oldum.İstanbulda sema hastanesinde oldum.Tavsiye ederim.Çok rahat geçti akşamda çıkmıştım zaten..Korkulacak bi operasyon değil.Tabi iyi bir uzman bulmak önemli...Geçmiş olsun şimdiden..Sormak istediğin bişey olursa cvp larım..

cnm tşkler.bugün tekrar dr gittim.uterus bicornis varmış.yani rahimde şekil bozukluğu.ama ameliyat yapmıyorlar.sadece hamile kaldıktan sonra dşük veya erken doğum riski varmış.

arkadaşlar uterus bicornis(rahimde şekil bozukluğu)olan varmı?veya bu şekilde hamile kalan.sonrasında herhangi bi problem yaşayan varmı?

Back