- 5 Mart 2018
- 12
- 18
- 18
- 28
- Konu Sahibi Kisruzgari
-
merhaba acaba hangi macunu kullandiniz paylasabilir misiniz?Benim histeroskopi sonrası süreç bira zor geçti nerdeyse 1 ay ağrılarım devam etti enfeksiyondan dolayı hastanede fln yattım 2 ay kadar korunduk sonrasında korunmadık.Fsh değerim biraz yüksekti yumurta rezervlerinde azalma var dendi.Soğan kürleri incir kürleri yapmadığım şey kalmadı en son bi macun kullandım.Önce rabbimin izniyle sonra o macunun vesilesiyle olduğuna inanıyorum
Merhaba clife ballı bitkisel macun kullandım.instagramdan sayfalarını inceleyebilirsiniz kullanıcı yorumlarıda varmerhaba acaba hangi macunu kullandiniz paylasabilir misiniz?
tesekkur ederim ben de bu ay histeroskopi oldum ve 4 gun gecikti adetim hamilelik de yok bi arastirayim. Size de hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinMerhaba clife ballı bitkisel macun kullandım.instagramdan sayfalarını inceleyebilirsiniz kullanıcı yorumlarıda var
Amin canım inşallah rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder.Histeroskopiden sonra gecikmiştir adetin belkide.Neden dolayı histeroskopi oldun ?tesekkur ederim ben de bu ay histeroskopi oldum ve 4 gun gecikti adetim hamilelik de yok bi arastirayim. Size de hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
amin insallahAmin canım inşallah rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder.Histeroskopiden sonra gecikmiştir adetin belkide.Neden dolayı histeroskopi oldun ?
merhaba o macundan kullandiniz sizedeamin insallah. Tup bebege baslayacaktik fakat doktor muayene sirasinda polip gordu bunlari temizlemeden baslamayalim tedaviye dedi. Polipleri temizlemek icin oldum 3 hafta once.
yok ben kullanmadim benim tup bebekle oldu hamileligim insallah.merhaba o macundan kullandiniz sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?