Histereskopi sonrası gebelik

Kisruzgari

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
12
18
18
28
iyi günler benim düşüklerim oldu araştırıldı ve rahşm de perde olduğu söylendi bu yüzden 19 martta cerrahi histereskopi ile Rahim deki perde alındı ve rahim kalp şeklindeydi o düzeltildi perde 2 cm uzunluğundaymış operasyondan sonra 4/5 gün küçük küçük lekeli kahve akıntım oldu 1 hafta çekmeden bitti 30 martta biraz kanamam oldu lekeli 31 inde de adet oldum yada olduğumu sandım bilemiyorum karnım ağrıdı belim ağrıdı felan doktor bana estrofen die bir ilaç verdi 30 günlük bu ilacın 20. Gününde tarlusal die bir ilaç kullanmamı demişti 20. Gününde bu ialcı kullanmaya başladım. Adetim yaklaşık 9/10 gün sürdğ yoğun kanamalı hiç böyle olmadı neyse bittim adetten temizlendim temizlenme temizlenme tarihim 7 nisan bu süreye kadar adet oldum 7 nisanda temizlendim 12 bisanda tekrar adet oldum yada adet değil ama yoğun bir kanama saat başı ped değişiyorum öyyle çok kanamam oldu 16 nisanda durdu sanmıştım koltukları kaydırdım tekrar kanamam oldu bugün 17 nisan şuan hafif lekelenmem var doktor ramdevum 19 nisan da. Tarlusal ilacı kullanan var mı veya kullandıktan sonra ara kanamalarınız oldu mu? ///Ve başka bir doktor bidaha düşüklerimin olacığını söyledi ameliyat oldum perde alındı rahim ağzı yani serviks beneğib çıktığı yer ilk orası genişlemiş ///

Canım bende geçtiğimiz temmuz ayında histeroskopi oldum bendede perde vardı.Benim ara kanamalarım hiç olmadı adetim yine gününde geldi ama öncekilere göre benimde yoğum oluyordu.Ameliyattan önce günde 1 ped dolmazken sonrasında günde 3-4 tane değiştirdiğimi biliyorum..Bu ayın başında hamile olduğumu öğrendim şuanda 5+1 . Doktorum 3. Ayda rahim ağzına dikiş atılcak dedi.Açıkçası bende tedirginim.İnşallah rabbim sanada en kısa zamanda verir ve bu sefer sorunsuz atlatırsın

Gözğn aydın hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip eder inşallah. Gebelik 3 aylık olduğunda mı dikiş atılcak rahime bu dikiş atılması demek hani erken doğum olmasın die 3 aylık dikil atılması çok erken değil mi acaba

Amin inşallah canım.Bugun kalp atılarının duyulması lazımmış akşama doktora gideceğim inşallah duyabilirim..
Evet gebeliğin 3. ayında atılacak dedi erken doğum riskini önlüyormuş galiba. başka doktorada hiç sormadım zaten bana histeroskopiyi yapan doktor da demişti gebeliğin 12. Haftasında dikiş atılacak diye erken atılması önemli sanırım Allah hakkımızda hayırlısını versin

İnşallah herşeyin hayırlısı olur sağlıklı bir bebek dğnyaya getirirsin içini hep ferah tut bebek dopucağı varsa dünyaya geleceği varsa o her türlü gelir allah büyük allah gönlünğze göre verir inşallah meryem duası çok iyi diyorlar

Geçen sene temmuz da ameliyatı oldunuz sonra siz mi korundunuz yoksa olmadı mı 8 ay nerdeyse geçmiş benim doktorum bana bişi demedi korunmamla ilgili hamile kalmanda sorun yok demişti korunma die bişi dememişti bana

Benim histeroskopi sonrası süreç bira zor geçti nerdeyse 1 ay ağrılarım devam etti enfeksiyondan dolayı hastanede fln yattım 2 ay kadar korunduk sonrasında korunmadık.Fsh değerim biraz yüksekti yumurta rezervlerinde azalma var dendi.Soğan kürleri incir kürleri yapmadığım şey kalmadı en son bi macun kullandım.Önce rabbimin izniyle sonra o macunun vesilesiyle olduğuna inanıyorum

merhaba acaba hangi macunu kullandiniz paylasabilir misiniz?

Merhaba clife ballı bitkisel macun kullandım.instagramdan sayfalarını inceleyebilirsiniz kullanıcı yorumlarıda var

Merhaba clife ballı bitkisel macun kullandım.instagramdan sayfalarını inceleyebilirsiniz kullanıcı yorumlarıda var
tesekkur ederim ben de bu ay histeroskopi oldum ve 4 gun gecikti adetim hamilelik de yok bi arastirayim. Size de hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

tesekkur ederim ben de bu ay histeroskopi oldum ve 4 gun gecikti adetim hamilelik de yok bi arastirayim. Size de hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Amin canım inşallah rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder.Histeroskopiden sonra gecikmiştir adetin belkide.Neden dolayı histeroskopi oldun ?

Amin canım inşallah rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder.Histeroskopiden sonra gecikmiştir adetin belkide.Neden dolayı histeroskopi oldun ?
amin insallah. Tup bebege baslayacaktik fakat doktor muayene sirasinda polip gordu bunlari temizlemeden baslamayalim tedaviye dedi. Polipleri temizlemek icin oldum 3 hafta once.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…