- 5 Mart 2018
- 12
- 18
- 18
- 28
- Konu Sahibi Kisruzgari
iyi günler benim düşüklerim oldu araştırıldı ve rahşm de perde olduğu söylendi bu yüzden 19 martta cerrahi histereskopi ile Rahim deki perde alındı ve rahim kalp şeklindeydi o düzeltildi perde 2 cm uzunluğundaymış operasyondan sonra 4/5 gün küçük küçük lekeli kahve akıntım oldu 1 hafta çekmeden bitti 30 martta biraz kanamam oldu lekeli 31 inde de adet oldum yada olduğumu sandım bilemiyorum karnım ağrıdı belim ağrıdı felan doktor bana estrofen die bir ilaç verdi 30 günlük bu ilacın 20. Gününde tarlusal die bir ilaç kullanmamı demişti 20. Gününde bu ialcı kullanmaya başladım. Adetim yaklaşık 9/10 gün sürdğ yoğun kanamalı hiç böyle olmadı neyse bittim adetten temizlendim temizlenme temizlenme tarihim 7 nisan bu süreye kadar adet oldum 7 nisanda temizlendim 12 bisanda tekrar adet oldum yada adet değil ama yoğun bir kanama saat başı ped değişiyorum öyyle çok kanamam oldu 16 nisanda durdu sanmıştım koltukları kaydırdım tekrar kanamam oldu bugün 17 nisan şuan hafif lekelenmem var doktor ramdevum 19 nisan da. Tarlusal ilacı kullanan var mı veya kullandıktan sonra ara kanamalarınız oldu mu? ///Ve başka bir doktor bidaha düşüklerimin olacığını söyledi ameliyat oldum perde alındı rahim ağzı yani serviks beneğib çıktığı yer ilk orası genişlemiş ///