Merhaba bayanlar 2 hafta önce rahimdeki yapışıklıktan dolayı operatif histereskopi oldum gunde 3 adet estrofem iciyorum. Bugün ilk kez lekenenmem oldu sizce normal mi. ? Bir kac gun sonra bununla beraber tarlusala baslayacagim. Dr.u aradim ulasamadim. Tecrübeli arkadaslar yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhaba bayanlar 2 hafta önce rahimdeki yapışıklıktan dolayı operatif histereskopi oldum gunde 3 adet estrofem iciyorum. Bugün ilk kez lekenenmem oldu sizce normal mi. ? Bir kac gun sonra bununla beraber tarlusala baslayacagim. Dr.u aradim ulasamadim. Tecrübeli arkadaslar yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
Geçmiş olsun canım bende 17 temmuzda histereskopi oldum perde vardı o temzlendi benm ilk gn yoğun kanamam oldu sonra lekelenme tarzında oldu iki gndür de kanamalarım geri başladı doktorumu aradım yoğunlaşırsa kanaman bekleme gel dedi banada aynı şekilde estrofem başladı ilaç bitince tarlusal kullanıcam ama kanamam kesilmiyor sende de oldu böyle bişey
Merhaba.bildigin estorfeme ragmen adet oldum lekelenme kanamaya dönüştü dr normal hapa devam dedi. Sonra kesildi tarlusala basladim bitti 2 gun sonra adet oldum yogun bir şekilde.kanama olması normalmiş canim
Merhaba.bildigin estorfeme ragmen adet oldum lekelenme kanamaya dönüştü dr normal hapa devam dedi. Sonra kesildi tarlusala basladim bitti 2 gun sonra adet oldum yogun bir şekilde.kanama olması normalmiş canim
Saol canım kanamam kesildi bir haftadır yoktu şimdi de lekelenme gbi gibi brşey geliyor onu da estrofem ypıyormuş gliba 2 gün sonra tarlusala başlıycam vücud dengem bozuldu