histereskopi sonrası cyclo progynova kullananlar bakar mısınız?

milasis

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
566
0
316
Ankara
kızlar ben 2 ay kadar önce histereskopi oldum.histereskopiden 4 gün sonra doktor cyclo progynova verdi,o gün başladım. 3 ay kullanmamı istedi..ılk kutuda sorun cıkmadı 21 günlük ılac bıtımınden 5 gün sonra adet gördüm.ıkıncı kutuya 7 günlük aradan sonra 8.gün basladım..yıne 21 gun kullandım bıraktım ama bu ılac bıtelı 6.gun gelen gıden yok..sız nasıl kullandınız acaba yanlıs mı kullanıyorum ben? doktruma telefonla ulasamıyorum

Ben kullandım br bıraktığımda da adet gördüm. Aynı senin gibi hist sonrası 3 kutu. Kullanımında hata yok acaba gebe misin ? Bir test yap bence yoksa Dr a git

sağol canım yaa hata yok dımı yanıı 7 gün beklıyoruz 8.gün başlıyoruz..ıyı de nıye böyle oldu , hıc hamıleymısım gıbı hıssetmıyorum.bugünde olmazsa test alıyım bari napıyım.keşke hamıle olsam derdım o zaten de hıc ıhtımal vermıyorum...cevabın ıcın cokkkkk tesekkür ederim canım:)

Rica ederim canım ins hamilesindir. Degilsen hic vakit kaybetmeden Dr a git malesef bzn histereskopi sonrası yapışiklik olabiliyor o da regl i engelliyor

işte benı korkutan da malesef bu..rahmımde ıltıhaptan baska sorun yoktu benden parca alındı sadece o da temız cıktı..eger sımdı sırf hıstereskopi yüzünden yapışıklık olduysa çok ama çokk üzülücem..bu arada dün test yaptım negatif...hala adet olmadım..aksam doktora gıdıcem..çok üzgünüm

Uzme kendini inşallah oyle bı sey yoktur, hayırlısını iste

doktora gıtmek ıcın hazırlanırken adet oldugumu farkettım..azar azar gelıyor heralde coğalır..büyük stresti gerçekten son kutuma da inşallah yarın başlıycam bu durumda...uamrım sonrasında da bı aksilik cıkmaz ve artık başlarım bebek için tedavıme...o kadar çok bekledim ki..başka bi sorun çıkmadan hayırlısıyla bi başlasaydım iyiydi(

senden başka cevap veren hiçç kimseee olmadıı..bu duyarlılığından ötürü sana tekrar tekrar çokk teşekkür ederimm..ALLAH RAZI OLSUN SENDEN...
hamılesın:))) sağlıkla al inşallah kucagına tebrik ederimm... darısı ben ve benim gibi isteyen herkesin başına inşallah...benim içinde dua eder mısın canım yaa, çok ihtiyacım var...hamılelerın duası kabul olurmuş yaa

Canim bnm cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin :) evet 28 haftalık hamileyim şükürler olsun. Ama eminim bu duruma cooook zor geldim sen de uzme sıkma canını.
3 düşük, 3 kürtaj, 2 histereskopi sonrasında hamilelik :)
İcini ferah tut Rabbim hayırlısını verir emin ol.
Bir de Canim histereskopi sonrasında adet miktarı süresi falan cok azalıyor sanırım rahim kendini ancak toparlıyor. O yüzden kendine 5-6 ay ver ama çalısmaları da aksatma :)

oldukça zor bi dönem atlatmışsın canım geçmiş olsun bak ne güzel sonu güzel olmuş:) vakti geldiğinde, hayırlısıyla bi avazda hadi inşallah bütün bebekler kıymetli de işte böyle zorluklardan sonra gelen daha da kıymetli olacak maşallah maşallahhhh benım de bir düşüğüm oldu kolay hamıle kalmıştım cünki, sonra adetlerım tuhaflaştı pko olmusum( ara kanamalarım oldu bıtmedı hıcc teşhis edemedi kımse işte yaşlı bir prof var burda hıstereskopi yapalım dedı, ıltıhap cıkmıs parca almış...sonucta cerrahnı bi işlem baska bırsey cıkmadı ama dedıgın gıbı adette sorun olur azalır da yapışıklık falan cıkar dıye korkuyorum( 2 sene oldu evlenelı , kısa bı zaman belkı ama cokk yıprandım.Ben tam 1,5 senedir her ay tedavıye başlama umuduyla doktor doktor gezınıyorum ama bır arpa boyu gıdemedım.tüplerin bile durumunu bilmiyoruz başka şeylerden ona sıra gelmedi..yanı anlayacagın zaten hemen başlayamaıycam yıne beklıcem galıbaneyse ne yapalım başka sorun cıkmasındansa beklemeye razıyım..geç olsun da güç olmasın, öyle ya da böyle engelleyemıyorum zaten, Allahın ızın verdıgı kadar oluyor.... daha çok uzun zaman bekleyenlerı kavustırsun Allahım ınsallah ne dıyım ...duanı esırgeme canımm nolur:) ben ve benım gıbı isteyen herkeseee nasip olsun inşallah

Canim tam iftar vakti senin icin dua ettim , öncelikle hayırlısı olsun tabi :)
Yapışiklik olmasa da hist sonrası adet tuhaflasiyor o yüzden cok takma stres te yapma.
Allahım sana ve senin gibi cok isteyen arkadaslara da evlat nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…