oldukça zor bi dönem atlatmışsın canım geçmiş olsun bak ne güzel sonu güzel olmuş:) vakti geldiğinde, hayırlısıyla bi avazda hadi inşallah
bütün bebekler kıymetli de işte böyle zorluklardan sonra gelen daha da kıymetli olacak maşallah maşallahhhh
benım de bir düşüğüm oldu kolay hamıle kalmıştım cünki, sonra adetlerım tuhaflaştı pko olmusum
( ara kanamalarım oldu bıtmedı hıcc teşhis edemedi kımse işte yaşlı bir prof var burda hıstereskopi yapalım dedı, ıltıhap cıkmıs parca almış...sonucta cerrahnı bi işlem baska bırsey cıkmadı ama dedıgın gıbı adette sorun olur azalır da yapışıklık falan cıkar dıye korkuyorum
( 2 sene oldu evlenelı , kısa bı zaman belkı ama cokk yıprandım.Ben tam 1,5 senedir her ay tedavıye başlama umuduyla doktor doktor gezınıyorum ama bır arpa boyu gıdemedım.tüplerin bile durumunu bilmiyoruz başka şeylerden ona sıra gelmedi..yanı anlayacagın zaten hemen başlayamaıycam yıne beklıcem galıba
neyse ne yapalım başka sorun cıkmasındansa beklemeye razıyım..geç olsun da güç olmasın, öyle ya da böyle engelleyemıyorum zaten, Allahın ızın verdıgı kadar oluyor.... daha çok uzun zaman bekleyenlerı kavustırsun Allahım ınsallah ne dıyım ...duanı esırgeme canımm nolur:) ben ve benım gıbı isteyen herkeseee nasip olsun inşallah