Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim dongumu degistirmedi gecen ay polip ameliyati oldum. 10. gunumde ameliyati olmustum, yumurtlama 13. gun oldu ama lekelenme devam ettigi icin degerlendirememistik, siz degerlenirdiyseniz hamilelik ihtimali var tabi, test yaparsaniz cikar. siz polip ameliyatini döngünüzun kacinci gununuzde oldunuz
benim dongumu degistirmedi gecen ay polip ameliyati oldum. 10. gunumde ameliyati olmustum, yumurtlama 13. gun oldu ama lekelenme devam ettigi icin degerlendirememistik, siz degerlenirdiyseniz hamilelik ihtimali var tabi, test yaparsaniz cikar. siz polip ameliyatini döngünüzun kacinci gununuzde
Dongunun 9cu gunu ameliyat oldum. 13 ve 14 cu gunleri degerlendirdik. 27 ve ya 28ci gunu adet olurum. 29cu gunumdeyim gelen giden bir sey yok. Bazen kramplar giriyor kasiklara. Kaset Test yaptim belirsiz bir sey cikti
Dongunun 9cu gunu ameliyat oldum. 13 ve 14 cu gunleri degerlendirdik. 27 ve ya 28ci gunu adet olurum. 29cu gunumdeyim gelen giden bir sey yok. Bazen kramplar giriyor kasiklara. Kaset Test yaptim belirsiz bir sey cikti
Bende aynı durumdayım döngünün 20. Günü histereskopi yapıldı ondan sonra ilişki olmadı ilk defa 5 gün adet gecikmesi yaşıyorum test yaptım çıkmadı bilmiyorum nolucak