Histereskopi sonrası adet gecikmesi

glcn07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
3
0
34
Merhaba Kısırlık tedavisi için 22 ekim tarihinde operatif histeroskopi ile polipim alındı. Normal adet tarihimden 3 gün gecikti. Adetim gecikince telaşlandım. Rahimde yapışıklık oluşmuş olabilir mi? Ya da bu gecikme normal midir?

geçmiş olsun canım ben 2 kere oldum bu ay yine olacagım gecikme normal canım merak etme düzene girer ama ne yapacaksan cabuk yap bu rahim denen canlı sürekli bir şey cıkartıyor:)

geçmiş olsun canım ben 2 kere oldum bu ay yine olacagım gecikme normal canım merak etme düzene girer ama ne yapacaksan cabuk yap bu rahim denen canlı sürekli bir şey cıkartıyor:)
Teşekkür ederim. 3 ay normal yolla olmazsa tüp bebek yaptracaktım ama adet olamayınca korktum. Dediğin gibi sürekli bir şey çıkıyor :)

Merhaba histeroskopi sonrası adet düzensizliği ne kadar sürdü ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba yardımcı olur musunuz

X