Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Kısırlık tedavisi için 22 ekim tarihinde operatif histeroskopi ile polipim alındı. Normal adet tarihimden 3 gün gecikti. Adetim gecikince telaşlandım. Rahimde yapışıklık oluşmuş olabilir mi? Ya da bu gecikme normal midir?
geçmiş olsun canım ben 2 kere oldum bu ay yine olacagım gecikme normal canım merak etme düzene girer ama ne yapacaksan cabuk yap bu rahim denen canlı sürekli bir şey cıkartıyor:)
geçmiş olsun canım ben 2 kere oldum bu ay yine olacagım gecikme normal canım merak etme düzene girer ama ne yapacaksan cabuk yap bu rahim denen canlı sürekli bir şey cıkartıyor:)