Bende ayni sebepten oldum fakat agrim sizim olmadi hic. Doktor söylemişti agrin olabilir diye fakat sizin 2 hafta olmus. Cok şiddetli degil demissiniz o yuzden kotu bisey yoktur diye düşünüyorum havalar artik soguk dediginiz gbi dikkat etsenizde usutuyor olabilirsinizKızlar yarın 2 hafta olucak rahimde perde vardı histereskopi oldum. Ama hala çok şiddetli olmasada kasık ağrılarım var sizce normal mi. Üşütmemeye çalışıyorum yani hep çorabım patiğim ayağımda yeleğim sırtımda ama bilemedim tuvaletemi yaparken de ağrı oluyo bazen yardımcı olur musunuz kontrolum ayın 27sinde
Çok şiddetli değil yani ağrı kesici almıyorum dayanıyorum ara ara olup geçiyo bazende tuvaletimi yaparken o yüzden bilemedim napıyımBende ayni sebepten oldum fakat agrim sizim olmadi hic. Doktor söylemişti agrin olabilir diye fakat sizin 2 hafta olmus. Cok şiddetli degil demissiniz o yuzden kotu bisey yoktur diye düşünüyorum havalar artik soguk dediginiz gbi dikkat etsenizde usutuyor olabilirsiniz
Doktorunuza bi danisin bence agri kesici almadiginizida belirtin. Bende kullamamistim. Bi iki gün hafif olan agrilarada dayanmistimÇok şiddetli değil yani ağrı kesici almıyorum dayanıyorum ara ara olup geçiyo bazende tuvaletimi yaparken o yüzden bilemedim napıyım
Ayın 27sinde kontrolum erken mi gdin diyorsunuzDoktorunuza bi danisin bence agri kesici almadiginizida belirtin. Bende kullamamistim. Bi iki gün hafif olan agrilarada dayanmistim
Eger cok endiseliyseniz gidebilirsiniz tabi. Ben sorun olduğunu sanmiyorum yani olsa daha cok agrin olmasi lazim gbi bi düz mantik kurdum galibaAyın 27sinde kontrolum erken mi gdin diyorsunuz
Anladım teşekkür ederimEger cok endiseliyseniz gidebilirsiniz tabi. Ben sorun olduğunu sanmiyorum yani olsa daha cok agrin olmasi lazim gbi bi düz mantik kurdum galiba
Meraba bende 8 ocakta oldum bnmki t rahimdi ufak ufak agri bnde de var takilma onlara canm normal kanaman var mi mesela bnm hic kanamam olmadi daKızlar yarın 2 hafta olucak rahimde perde vardı histereskopi oldum. Ama hala çok şiddetli olmasada kasık ağrılarım var sizce normal mi. Üşütmemeye çalışıyorum yani hep çorabım patiğim ayağımda yeleğim sırtımda ama bilemedim tuvaletemi yaparken de ağrı oluyo bazen yardımcı olur musunuz kontrolum ayın 27sinde
Geçmiş olsun canım sana da ben de 7 ocakta oldum. Kanamam yok denecek kadar az oldu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama sadece leke leke oldu benimMeraba bende 8 ocakta oldum bnmki t rahimdi ufak ufak agri bnde de var takilma onlara canm normal kanaman var mi mesela bnm hic kanamam olmadi da
Bnmde hic olmadi canm kötü degilmis ben aradim dr. Ama agrim da cok olmadiGeçmiş olsun canım sana da ben de 7 ocakta oldum. Kanamam yok denecek kadar az oldu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama sadece leke leke oldu benim
Ağrı benim de ara ara oluyo çok aşırı şiddetli değilBnmde hic olmadi canm kötü degilmis ben aradim dr. Ama agrim da cok olmadi
Insalah gecer insallah bebeklerimiz bizi uzmeden gelir selametleAğrı benim de ara ara oluyo çok aşırı şiddetli değil
Amiiiin canım analı babalı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemizeInsalah gecer insallah bebeklerimiz bizi uzmeden gelir selametle
Siz hangi şehirde oldunuz ameliyatInsalah gecer insallah bebeklerimiz bizi uzmeden gelir selametle
Adana dqSiz hangi şehirde oldunuz ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?