Histereskopi ameliyatı sonrası adet gecikmesi

YeganeK

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2020
2
1
6
48
Merhaba arkadaşlar , histereskopi pilop ameliyyati oldum 23 ocak son adetim 15 ocak sonrasi 2 hafta kanamam oldu simdi adetim 15 şubatmi 23 şubatmi olmam lazim kafam karişti .histereskopi pilop ameliyyati olan varsa yazsin rica ediyorum

Merhaba. B
ende 15i oldum polip ameliyatı. Doktor geç adet olacaksın dedi. Sizinkiyle fark varmı bilmiyorum, bana rahim duvarı inceldiği için gecikme olacak dendi.

Merhaba. B
ende 15i oldum polip ameliyatı. Doktor geç adet olacaksın dedi. Sizinkiyle fark varmı bilmiyorum, bana rahim duvarı inceldiği için gecikme olacak dendi.
Selam canım bende 27 Şubat beta oldum . Rahimde kürtaj dan kalan parça vardı o alındı kontrole Perşembe günü gideceğim bakalım ne diyecek doktor

Merhaba arkadaşlar , histereskopi pilop ameliyyati oldum 23 ocak son adetim 15 ocak sonrasi 2 hafta kanamam oldu simdi adetim 15 şubatmi 23 şubatmi olmam lazim kafam karişti .histereskopi pilop ameliyyati olan varsa yazsin rica ediyorum
Bende bu kafa karışıklığını yaşadoım canım. Ama dün adet oldum. Hesapladığıma göre de operasyon tarihini adet tarihi baz almamız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…