Histereskopi ameliyatı olanlar yardım lütfen

Kızlar ben bugün hsg raporumla doktora gittim Samatya'ya moralim çok bozuk sol tüpünde polip var denmişti ya sol tüpün komplikasyona uğramış polip değil Dedi aşılama yapmamız gerek Dedi ama kapalı ve hasarlı ve ne hasarı olduğu bilinmeyen bir yere aşılama yapmak ne kadar doğru kızlar ne yapayım sizce

Allah yardımcın olsun cnm hiç bilgim yok ama baska bir dr a da gözük derim.belki diğer tüpün acıktır ondan asılama denmiş olabilir cnm tek tüple denemye calısacaktır

Başka bir dr a daha görün hsg raporunla, sonra karar ver derim.ayrıca sakın moralini de bozma,öle bişey olsa dahi tek tüple normal yoldan hamile kalabilirsin. Tek tüp açıksa ve yumurtaların sağlamsa şansın yine yüksek yani. Aşılamayla daha da yüksek tabi

Son düzenleme:
Teşekkür ediyorum Can'ım başka bir doktora daha görüneceğim İstanbul'da Latif küpelioğlu önerdiler araştırıyorum şu anda

Jinemed Kalamış şubesi ya da Beşiktaş şubesi arasında kaldım ikisinden birine gideceğim biri Alparslan Baksu diğeri Ali Rüştü Ergür

selam kızlar nasılsınız?
ben Çapa'ya başvuracağım inşallah..
ameliyat için..

Merhaba. ben de Alparslan Bey'de ameliyat olmayı dusunuyorum. Sizin nasıl sonuclandı sureciniz.
Bana ameliyatın bebek yönünden bi artısı olmadı. Polip var dedikleri için girmiştik ameliyata ama polipte yoktu. Polip içinse ameliyat muhakkak polibin var olduğundan emin olun. Ultrasonda yanılma payları çok oluyor. Ama şimdiki tecrübem olsaydı özele gitmezdim. O ameliyattan sonra bende rahim ağzı kanseri çıktı. Bu sefer devlete gittim ve devlet para derdinde olmadığı için ben o dr un özelde hırsına yenildim. Çünkü histereskopi gereksiz yapılmış ve rahim bıçak yediği için rahim ağzı olayım ilerlemiş. Genetikte olduğu için bıçak yiyince uyanmış dediler. Çok iyi karar ver.özeller herşeyi istiyolar. Yine devlete git doğruluğunu öğren yaptırıyorsan yine özelde yaptır ama devlete bir sor derim kardeşim

yanıtın için çok tesekkur ederim ve gecmiş olsun gercekten cok uzuldum. Ameliyat kararı zor ve stresli bir karar. HErgun aglıyorum. Dogru dr da mıyım. ameliyat sonrası iyi olacak mıyım. Ben 3 doktora gittim sevgili kardesim. 3 ude aynı seyi soyledi. biri acık ameliyat dedi diger 2 si laparoskopi. Jinemedi de ssk anlasması var diye sectim. 2 operasyon olacak biri Laparoskopi ile myomum alınacak diğerinde ise histereskopi ile polip alınacak ve aynı ameliyatta olacak. şimdi nasılsın peki ? surecin nasıl gecti? iyileşebildin mi arkadasım.

Sürecin tabiki zor ve yıpratıcı. Ama inan herşeyi atlatıyor insan. Sonu güzel bitsin inş. Aşamalarının bikaç dr tarafından uygun görüldüyse sorun yok diye düşünüyorum. İçin rahat olsun. Ben çok iyiyim öle aman aman takmıyorum pek. Şuan tatildeyim yazlığıma geldim. Eylül de tüp bebeğim var yine. Eylül e kadar stressiz beklemedeyim. Rahimde zaten o zamana kadar toparlar diyorlar. Artık rahim ağzımın olmaması çok tereddütte bırakıyor beni ama olmuş şeye çare olmuyor önümüze bakıcaz. Sende moralinihep yüksek tut. Yeterki doğru dr la temize çık inş

O zaman bebek olayın su gibi aksın. Bir dilek hakkım varsa onu senin guzel bir hamilelik gecirip bebegini eline almanı dileyerek kullanıyorum. Herseyin en guzeli en kolayından olsun artık. Sevgiler.

Gebe kalabildiniz mi ?

Kızım 1yaşında tekrar hamıleyım 27haftalık darısı başınıza inşallah
O kadar mutlu oldumoldu.Rabbim sizlere bağışlasın.Eger sakıncası yoksa bi iki bisey sorabilir miyim.Ben de geçtiğimiz aylarda histereskopi oldum sol tüpüm poliple tamamen kapaliymis usg sonucunda tabi kondu ve ameliyat oldum. Bi ay ilişki yasağı vardi.Gectigimiz ay denedik ama yine olmadı. Ve bir gebelik geçirdim 2 yıl önce kendiliğinden gebe kaldım ve karnımdayken 6 aylik kaybettim.Üzerinden 2 tam yıl geçti sonuç negatif.Sizce bu ameliyat sonrası şansım yüksek mi

Bende daha önce polip ameliyat ı olmustum ama benım sorunum polip degıl ıkı tuplerım nde tamemen kapalı olmasıydı
Tuplerim rahim filmiyle acıldı ayrıcatup bebek yöntemiyle önceden benımde 9+6haftaşıkkem bebegımın kalbi durdu kurtaj oldum doktorlar ilk cocukta olabılır deyıp gecostırdıler ancak ben peşine dustum genetık test yaptırdım pıhtılaşma çıktı
Tuplerım acıldıktan sonra normal denedık olmadı tam gebe kaldım dedim kımyasal yasadım meger pıhtılaşma oldugu ıcın gebe kalmadan coraspirin kullanmam gerekıyormus kımyasal dan sonra ıkı ay duzenlı kullandım ıkıncı ayda kızıma hamıle kaldım kalp atısı duyulunca iğneye gectık doguma kadar kullandık
Ayrıca şöyle bir konu daha var benım rahmım ters rahim filminde öyle soylendı bir yıl tupler acık oldugu halde denemem ragmen gebe kalamadım netde ters rahim olanlar ilişki sonrası yüz üstü kalmalı yazıyordu cidden denedıgım ay kımyasal yasadım
Ikıncı ay coraspirin +ilişki de yüz üstü denedıgomde kızıma gebe kaldım aynı sekılde bu cocugum dada oyle oldu
Yani sizin boyle bir durumunuz var mı tupler acık mı bebegını neden vefat ettı genetık testte gıtyınız mı bunlar önemli dogumda alınan patoloji de pek bişey cıkmıyor eşin ve senın genetık teste gıdıp test vermeniz lazım

Çok geçmiş olsun öncelikle size de neyseki tatsız şeylerden sonra güzellikler yaşıyorsunuz. Genetik teste de gittik ankarada yaşıyorum zaten olanaklarimi en iyi yerlerde kullandik.Genetik teste bisey çıkmadı çok şükür.Bebegim de bi çok sıkıntı varmış nöral tüp defekti beyin şu toplamış ve bi çok şey patoloji sonucunda her şey cıktı zaten. 2 yıl geçti üstünden hala bisey yok.Son çare tüp bebek napalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…