- 22 Mart 2016
- 1.587
- 1.226
- Konu Sahibi Umutlu1234
Daha adet olmadım cnm ya 6 gün varAdetin kaçıncı günündesin bebeim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha adet olmadım cnm ya 6 gün varAdetin kaçıncı günündesin bebeim
Ay inş cnm. Cnm öyledirAdete hazırlanıyordur belki. Korkulcak bişey olduğunu sanmıyorum tatlım
sıca cnm baya kalın bir yorganda yatıyorum üşütmedigime eminim.gecti ama antibiyotiğme demam ediyorum.akıntı olarak koyu sarı gelmeye basladı iltihap mı atıyorum acaba yoksa adetim erken mi olcak bakalım hayırlısı inş saolun cvplar için☺Can'ım gece uyurken üzerini fark etmeden açtıysan yumurtalıkların üşümüştür bana da aynısı oluyordu çünkü gece Bi ara uyandım belim felan hep açıktı ya da üşüttün
Ev cok sıc
sıca cnm baya kalın bir yorganda yatıyorum üşütmedigime eminim.gecti ama antibiyotiğme demam ediyorum.akıntı olarak koyu sarı gelmeye basladı iltihap mı atıyorum acaba yoksa adetim erken mi olcak bakalım hayırlısı inş saolun cvplar için☺
Yok cnm ameliyattan sonra yasaktı kontrolde yasak kalktı ama iltihap olabilir diye ilac bitene kadar yasagı uzattı doktorum. yani imkansızBelki bebek geliodur
Yok cnm ameliyattan sonra yasaktı kontrolde yasak kalktı ama iltihap olabilir diye ilac bitene kadar yasagı uzattı doktorum. yani imkansız
Ayy inş öledir cnm öle cok akıntımda yok ama hayır olur inşAaa evet unutmuşum . O zaman iltihabı söküyosun sen tatlım . İyiye haber bu
Ayy cnm aklımda deli deli fikirler geliyo bu antibiyotik sanki işe yaramıyo hic akıntım yok ama agrım var.ama hsg cekildikten sonra o rahim ilacından mıdır nedir dehset kahverengi akıntım geliyordu ve cok rahattım.ayy bu ilacı alıp ben vajinaya göndersem olmaz mı ya etkisi yüksek gibi inandım beniltihap var sökülemiyormuyum acaba yaÖnümüzdeki aylar toparlıcaksın merak etme.
Ayy cnm aklımda deli deli fikirler geliyo bu antibiyotik sanki işe yaramıyo hic akıntım yok ama agrım var.ama hsg cekildikten sonra o rahim ilacından mıdır nedir dehset kahverengi akıntım geliyordu ve cok rahattım.ayy bu ilacı alıp ben vajinaya göndersem olmaz mı ya etkisi yüksek gibi inandım beniltihap var sökülemiyormuyum acaba ya
Ayy doktorum maalesef hic konuskan birisi degil degiştirmemde mümkün degil yarı özel yarı devlet tam özele imkanım yok devletede raporum yok yani mahkumum bu hastaneye.iltihap olsa anlamazlar mı ya bu doktorlar ben akıntım var diyorum iltihap olabilir o zaman diyorlar zorla antibiyotik yazdırdım ypksa böle tüp bebek yaptırsam belki tutmazdıda ayy rabbim dogru yolu göstersin ne bilim ya cok aradayımbence senin dr unla tekrar bi irtibata geçmen gerek. Sıkıntılar yaşıyosun ve kafan karman çorman oluyor. Tatlım adam akıllı dr unla konuş sorularını sor o da cvplasın. Şayet açık açık konuşamıyosan ve seni aydınlatamıyosa değiştir dr unu. Çünkü bi şeyler oluyor hep sende ve korkum senin yorulman. Beynin yoruluyo sürekli bişeyler yaşıyosun aydınlanman gerek dr tarafından. Çünkü o bilir seni muayene eden o. Şimdi ben sana şu şu derim olmaz.bende farklı şeyler olmuştu hsg vs sende farklı oluyor. Tatlım benim
Ayy doktorum maalesef hic konuskan birisi degil degiştirmemde mümkün degil yarı özel yarı devlet tam özele imkanım yok devletede raporum yok yani mahkumum bu hastaneye.iltihap olsa anlamazlar mı ya bu doktorlar ben akıntım var diyorum iltihap olabilir o zaman diyorlar zorla antibiyotik yazdırdım ypksa böle tüp bebek yaptırsam belki tutmazdıda ayy rabbim dogru yolu göstersin ne bilim ya cok aradayım
merhaba kızlar bende 19 aylülde histeroskopi oldum genel anestesi altında oldum 2,5 senelık evliyim ve sebebsiz infertilite dedi gittiğim tüm doktorlar son gittiğim doktor tüplerin açık ama rahim yolun çok dar bunu düzeltmemız lazım dedı ve o nedenle histerokopi oldum ameliyat olduğum gun ağrım oldu sonra da 10 gün boyunca kanamam oldu kanama kesıldıkten 2 hafta sonra tekrar kanamam oldu 5 gün falan sürdü aradan 10 gün daha geçti tekrar kanamam oldu oda 5-6 gün falan sürdü... sonra düzenlı olarak 27-28 günde adet oldum... antibiyotik,ağrı kesici, estrofem ve progesteron kullandım 4 hafta boyunca 16 kasımda kontrole gittiğimde doktor rahmin çok iyi görünüyor artık doğal olarak 6 ay bekleyelım dedı ve su an beklemedeyım martta kadar bekleyecegım olmazsa aşılama sonrada tüp bebek düşünüyorum... doktor çok umut verıcı konustu doğal olarak hamıle kalırsın dedı... artık nasip kısmet kızlar... siz histeroskopiden sonra aşılama ve tüp bebek oldunuzmu?
cnm benım doktorum 5 gün özel hayatı yasakladı 6 haftada korunun dedi.... martta kadar da doğal deneyın dedi ... bende sana katılıyorum biraz rahmin dinlenmesı lazım .... ben eğer olmazsa nisanda 1 kez aşılama oda olmazsa eylül gibi tüp bebek düşünüyorum... tüp bebeği hemen yaptırmak istemıyorum çünkü en son çare oda olmazsa naparım? umudum kalmaz daha çok üzülürüm diye korkuyorumGeçmiş olsun öncelikle .
Ekimde oldum bende histereskopiyi . Çok iyi geçen bi ameliyattı. Dediğin ilaçları kullanmadım ben sadece bir tane normal antibiotik ve agrım olursa agrı kesici içtim. Ameliyattan sonra 3 gün ufak ufak lekelenmelerim oldu. O kadar. Şuan ameliyat sonrası 2.ayım ve dr um aşılama dediği halde ben normale bıraktım bi iki ay daha. Rahimin kendini toparlaması zaten iki ay üç ay sürüyor diye düşünüyorum bu ameliyattan sonra. O yüzden bencede bi süre yani en az 3 ay normal denemek daha sağlıklı. İğnesiz ilaçsız kavuşmak nasip olsun inşallah.
cnm benım doktorum 5 gün özel hayatı yasakladı 6 haftada korunun dedi.... martta kadar da doğal deneyın dedi ... bende sana katılıyorum biraz rahmin dinlenmesı lazım .... ben eğer olmazsa nisanda 1 kez aşılama oda olmazsa eylül gibi tüp bebek düşünüyorum... tüp bebeği hemen yaptırmak istemıyorum çünkü en son çare oda olmazsa naparım? umudum kalmaz daha çok üzülürüm diye korkuyorum
cnm benım sadece rahim yolunda darlık vardı onu genişlettı biraz .... onun harıcınde başka bir sıkıntı yok... rahmin biraz kendini toparlasın dedi bebeğin tutunması için rahmın kalınlaşması lazım o yüzden estrofem ve progesteron kullandım 4 hafta ... 6 haftadan sonra gebelık çalışmalarına başlarsın dedı ... bende kasımda başladım olmadı, aralıktada olmadı regl oldum bu üçüncü ayım inş bu ay nasip olur...Tabiki senin kararın. Benim dr um da 20 gün ilişki yasağı koymuştu,enfeksiyon oluşmasın diye. Zaten 20 gün sonrası da regl dönemi olmuştu. Regli bitti ilişkiye başladık işte bu ay. Şuan da bilemiyorum beklemedeyim 3 gün gecikmem var. Olamadım henüz. Senin ameliyat sebebin neydi peki polip mi başka bişey mi ,belki o yüzden o kadar korunma vermiştir
Hiç iltihaptan bahsetmediler cnm alttan da baktılar ama hiç öle sey sölemediler suan iyiyim akıntı vs hic yok 3günüm kaldı antibiyotik bitmesineAlttan muayenede anlarlar anlamazlar mı hiç, şuan nasıl durum peki