Histereskopi ameliyatı olanlar yardım lütfen

Galiba ya ocak ayında ameliyat oldum ilk 2 ay sayma zaten sonra ara ara denedik çünkü bir kaç defa yumurtlama haftasında ağır hastalandım nezle oldum grip oldum kurdeşen döktüm vs saçma sapan şeylerden yataklık oldum Dr gidiyorum sorun yok diyor geçen hafta bu böyle olmayacak dedim hsg çektirdim orda çıktı polip olayı belki de gebe kalacaktım ama polip yüzünden tutunamadı

Benimde öyle. Kaç senelik evlisin ? Hiç gebelik oldu mu peki

2 seneye yaklaşıyor evliyiz. Biz çocuk isteğiyle gitmeye başlamadık dr a. Benim yaklaşık 8-9 ay önce başlayan ara kanamalarımdan şüphe edip dr a kontrole gittik. İlk başta bulamadılar hsg ler kontroller smearler herşey temizdi. Sonra başladı herşey işte.dr dr gezdik sebebi ne diye neden regli ortasında lekelenme oluyorum diye,ama yine bişey yok deniliyor. En son prof a gittik ve polip var rahimde et beni gibi bişey dedi.çocukta olmaz istesenizde dedi ve zaten korunmadığımız halde olmadı. Neyseki histereskopi oldum ve polip ya da et beni olmadığını,ultrasonda rahimin kendisini farklı göstermiş olduğunu söyledi. Aslında rahim doğuştan arkaya kıvrık ve kapalıymış sperm alan bölge.onu açtılar bi nevi kürtaj ve traşladılar rahimi. Bu 2.ay. Yani lekelenmeler beni bu sonuca getirdi,çocuk sorunuyla gitmedik.birde ilişkide ağrı şikayetim vardı,ameliyattan sonra o da kalmadı şükür .tüplerim açıktı bu arada. Senin tüplerde yapışıklık yapmış sanırım polip
Senin de mi öyle valla 1.5 senelik evliyim evlendim zaten ondan sonra sorunlar başladı siz kaç senedir evlisiniz bebiş ne zamandır istiyorsunuz ne tür işlemlerden geçtiniz

Coffeeturk çikolata kisti tüplerde yapışıklıklar yapmıştı ama Dr laporoskopi de açmıştı sonra beklemeler başladı işte ve hsg sonucunda sol tüpte polip var denildi tıkanıklık yaptı büyük ihtimal çünkü çoktan gebelik olurdu bir an önce aldırmam gerek yoksa başıma bela olacak bu bir de çocuk istiyorum artık sağlık durumum belliki zorluk çıkartmaya başlayacak başladı yani sen de bir an önce hamile kalmaya bak Can'ım

Daha yeni benim ameliyat,2.ayım.daha reglime var. Bir ay daha süre verdim kendimize.kendini şartlandırma. Yapacağımızı yaptık şuan hiçbi sıkıntımız yok.beklicez geleceği zamanı.yapacak bişey yok tatlım

Ben de hayırlısıyla bir görseydim sol tüp ne alemde polipi aldırsaydım kafam daha da rahatlayacak

Olur gelir geçer bile. Herşey zamanla oluyor bitiyor. Çok düşünme. Bi bakmışsın kucağında. Hayatta herşey bizler için, yeterki sağlıkla olsun. Merak etme kafana da takma
Ben de hayırlısıyla bir görseydim sol tüp ne alemde polipi aldırsaydım kafam daha da rahatlayacak

Umutlu1234 ne yaptın tatlım gittin mi dr a ? Devam ediyo mu lekelenmeler merak ettim seni
Cnm ya bu sabah gidiyorum evet maalesef lekelenmeler devam ediyor taze kan gelmiyor şuan kahverengiye döndü normal mi bilmiyorum kötü kokusuda var yarın dr a herseyi sorcam bu kahverengi akıntı hsg den sonra hic gecmedi bakaşım dr ne diyecek haber ederim cnm agrım falan yok şükür

tamam tatlım haber bekliyorum.

Umutlu1234 lekelenmeler bende de var kahverengi ama sıkıntılı Bi durum gibi görünmüyor inşallah hayırlıdır Can'ım belki kirli akıntıyı atıyordur vücudun

Umutlu1234 lekelenmeler bende de var kahverengi ama sıkıntılı Bi durum gibi görünmüyor inşallah hayırlıdır Can'ım belki kirli akıntıyı atıyordur vücudun

tamam tatlım haber bekliyorum.
Kızlar gittim dr a hersey güzel gözüküyor kistin yok dedi ama kahverengi akıntıyı falan anlattım kötü kokulu oldugunu söledim o zaman iltihap olabilir dedi idrarda yanma da var dedim hem iltihap kurutucu özel bir hap verdi hemde vajinal fitil verdi bitince kontrole gel dedi tekrar cagırdı ayy inş su tüplerimin kapalı olması iltihaptır da acıkır inş ya dua edin.cnm sende ihmal etme kahverengi akıntın kötü kokuyorsa eger kesin dr a git inş sende bir sıkıntı cıkmaz cnm

Tatlım tekrar geçmiş olsun. Sana enfeksiyon gibi göründüğünü söylemiştim çünkü işlemlerden sonra antibiyotik kullanmadın ve ilişki yasağı da uygulamadıysan enfeksiyon ki bir iltihaptır çok normal olman. Benim herşey yolunda merak etme. Sadece ameliyat sonrası iki gün lekenme olmuştu başka yok.2 ay olcak 28inde. Antibiotiklerini kullan saatinde ve ilişkiye ilaç bitene kadar girme canım

Yasaga uydum cnm onda sıkıntı yok ama ameliyattan önce olan bir iltihap bu hsg den bu yana vardı akıntı.dr da aynısını dedi ilac bitip adet görene kadar yasak koydu

Kızlar ya size bişey sorcam suan hastaneye gidemem ama artarsa gitmeyi düşünüyorum kimseyi telaslandırmak istemem.antibiyotik tedavim var kullanıyorum kahvverengi akıntım vardı geçti tamamen.yalnız bu sabah kalktım idrara sıkısık uyanamamısım onun mudur etkisi bilmiyorum kasıklarım da agrı var yürürken falan adet sancısı gibi acaba neden oldu ki anlam veremedim yumurtalıklarım falan agrıyor tüplerimin oldugu yer falan.iltihap falanda akmıyo anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…